Alege un software ideal pentru orice agentie de turismCei mai mulți dintre noi probabil ne planificăm deja vacanța din 2020 și, desigur, cel mai simplu mod este să contactați un agent de turism. Poate funcționa în întregime online, deoarece majoritatea utilizatorilor preferă să repare totul în câteva minute. De asemenea, există tot felul de tehnologii care vorbesc pentru agenții pentru a facilita operațiunile și tocmai cu acest lucru în minte poate fi menționat Quick Sell. Beneficiile promise sunt nenumărate și merită să fie descoperite.

Cel mai important, toată lumea ar trebui să știe că nu vor exista costuri inițiale de vânzare pentru instalare, dar veți primi suport gratuit și nelimitat. Deci costurile sunt mult mai mici decât în ​​alte contexte, iar în Quick Sell plătești doar pentru un abonament la serviciul oferit, care nu este afectat de furnizorii integrați în platforma ta. În plus, lista de furnizori este actualizată în mod regulat, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor avea acces la nenumărate oferte atractive.

S-ar putea să vă placă noul site, adaptat nevoilor actuale ale clienților și gratuit, mult mai bine optimizat, dar vă puteți modifica și îmbunătăți platforma. De fapt, totul se întâmplă foarte repede aici și nu durează mai mult de o săptămână pentru a parcurge implementările necesare, iar Quick Sell are o mulțime de funcții utile în acest sens. Aceasta înseamnă că peste 60 de furnizori de călătorii pot fi contactați direct dintr-un singur motor de căutare prin conexiuni XML și API.

Este ideal pentru toți clienții care își doresc cele mai bune condiții atunci când își planifică vacanța. Vă rugăm să rețineți că agenția de turism online creată cu Quick Sell este disponibilă atât în ​​versiunea desktop, cât și în versiunea mobilă și respectă preferințele tuturor clienților. După cum se știe, traficul pe mobil a crescut semnificativ în ultimii ani, așa că platforma a fost deja optimizată din acest punct de vedere.

În plus, pachetele pot fi personalizate în nenumărate moduri pentru a mulțumi pe toată lumea. În acest capitol, putem vorbi separat despre unități de cazare sau zboruri către diferite destinații din lume, sau pot fi combinate în diferite moduri oferite de agenție, ținând cont de preferințele consumatorilor. Cu alte cuvinte, Quick Sell simplifică foarte mult munca oricărei agenții de turism, iar oricine își poate pregăti ușor și rapid vacanța de vis. Descopera acest program software pentru agentii de turism si profita.

Related Post