Alimentatia conteaza foarte mult intotdeaunaIn materie de diete, cu totii am auzit cel mai probabil macar de una pe care toti cei ce o folosesc o recomanda, spunand ca au dat jos in mod miraculos toate kilogramele nadorite, pentru a putea, de exemplu, să-și antreneze rochia preferată pentru un eveniment important. In ceea ce priveste acest gen de regimuri drastice, un nivel prea mare de restrictie poate duce la mai multe probleme majore, motiv pentru care cel mai probabil veti termina dieta cu mult mai multe neajunsuri decat atunci cand ati inceput. Astfel, desi deficitul caloric se afla la baza oricarui regim alimentar care sa duca la scaderea ulterioara in greutate, o abordare gresita poate duce la probleme serioase de sanatate, contrar efectului scontat.

Din acest motiv, efectuarea unui set de analize atat inainte, cat si la un interval de timp dupa inceperea regimului pot fi indicatorii cei mai veridici ai unei sanatati imbunatatite sau, dimpotriva, a unor carente accentuate de o dieta nepotrivita pentru tine. Daca si tu doresti sa te asiguri ca eviti toate aceste riscuri, alege unul din planurile oferite de raluca mihaela, nutritionist renumit pentru munca sa de-a lungul anilor.

Slabirea corespunzatoare se vede in timp

In primul rand, o slabire accelerata va duce automat si la scaderea masei musculare, aceasta fiind la randul sau responsabila de senzatia de oboseala, slabiciune si nu in ultimul rand, un aspect general netonifiat al corpului. Daca totusi alegeti sa mergeti la sala concomitent cu aplicarea acestui regim, cel mai probabil nu veti avea suficienta energie pentru a lucra grupele musculare in mod corespunzator, dat fiind faptul ca muschii necesita un aport suplimentar de proteine, atat pentru a se repara cat si pentru a creste.

Din acest punct de vedere, in timp ce marea majoritate a adeptilor fitness-ului muncesc in ritm sustinut pentru a dobandi muschi mai mari si mai bine definiti, o dieta gresita poate contracara tot acest efort, motiv pentru care este intotdeauna important sa ne putem sfatui cu persoane avizate in domeniu, pentru a beneficia de un rezultat pe masura muncii noastre.

Cum abordam efectul yo-yo

 In al doilea rand, odata terminata perioada prevazuta de dieta, kilogramele pierdute se pot depune foarte repede la loc, deoarece dupa o perioada de infometare, organismul va urmari doar sa inmagazineze cat mai mult din ce a pierdut, pregatindu-se astfel de un posibil episod ulterior de dieta restrictiva. Din acest motiv, constientizarea faptului ca ajustarea corespunzatoare a alimentatiei este mai mult un stil de viata si nu un demers ce poate fi adoptat pe perioade limitate de timp va duce intr-un final la rezultate stabile si o scadere treptata a numarului de kilograme pe cantar. Astfel, daca si tu urmaresti sa beneficiezi de pe urma schimbarilor introduse in alimentatie cat mai mult timp, alege unul din planurile oferite de Raluca Mihaela.

Related Post