Am luat credit bancar ca să îmi fac implant de păr!Știu că sună ciudat, dar da!, am luat credit ca să îmi fac implant de păr! Și, ce credeți? Am aflat că nu sunt singurul client și băncile sunt îngăduitoare când primesc astfel de solicitări.    Dar să vă spun cum a început nebunia implantului meu de păr.

Am 31 de ani, arăt bine, zic eu, port barbă și până să fac implant de păr mă tundeam la zero. Procedam astfel ca să maschez faptul că fruntea mi se lățise și ajunsesem să nu-mi mai găsesc look-ul potrivit.

Am încercat zeci de tratamente de regenerare a părului și am sfârșit trecând în tabăra chelioșilor. Dar și așa, și așa, tot nu îmi era bine și nu eram mulțumit de aspectul meu. Când am decis că este cazul să apelez la un implant de păr, lipsa părului îmi crease deja complexe.

Implant de păr – câte feluri de proceduri există

Am început să mă documentez și am aflat că poți face:

– Implant de păr,

– Implant de păr prin metoda FUE,

– Transplant de păr,

– Transplant de păr asistat robotic,

– Transplant de păr fără ras, prin metoda FUE,

– Tratamente cu laser pentru regenerarea părului,

– Terapii pentru păr (meloterapie)

– Vaccinarea părului (ACELL + PRP).

Implant de păr – prețuri și păreri

Am căutat păreri despre reconstrucția capilară prin implant de păr și am cercetat piața ca să aflu cât costă un implant de păr.

Astfel, am descoperit că prețul unui implant de păr în Turcia costă în jur de 1.750 – 2.000 de euro. Costul se stabilește în funcție porțiunea de scalp pe care se lucrează și complexitatea procedurii. Adică a numărului de fire de păr extrase și implantate în zona cu probleme. Buuun!

Implant de păr prin credit bancar

Pentru mine, prețul era destul de mare și mi l-aș fi permis dacă aș fi putut să îl plătesc în rate. Așa că am telefonat la reprezentanța din România a Spitalului Esteworld, din Turcia și am întrebat dacă pot achita suma eșalonat.

Răspunsul a fost negativ. În schimb, asistenta mi-a făcut o sugestie, sfătuindu-mă să încerc să obțin un credit de nevoi personale. Să faci credit pentru un implant de păr mi se părea o mare nebunie. Dar, ce să vezi, m-am dus la bancă și mi-am încercat norocul.

Angajatul m-a întrebat ce voi face cu banii de la bancă, în ce anume doresc să îi investesc.

„În mine! Vreau să îmi fac implant de păr și nu dispun de suma necesară”, am spus gândindu-mă că o să impresionez prin sinceritate.

Consultantul a zâmbit și mi-a mărturisit că nu sunt un caz singular și că la unitatea lor bancară se primeșc cel puțin 5 solicitări de acest fel pe lună.

Nu-mi venea să cred, existau și alte persoane care căutau căi de a se împrumuta pentru o intervenție estetică, pentru un transplant de păr! Așadar, doamnele fac împrumuturi pentru operații estetice, iar bărbații în principal pentru implant de păr.

Am obținut creditul și am ales eșalonarea sumei pe o perioadă de 2 ani. Rata este mică și, practic, până la finalizarea creditului eu urma să am deja un nou look. Cum să nu-ți convină?!

Implant de păr –pașii pregătitori

Când m-am programat, mi s-a recomandat să aștept o perioadă de 3 săptămâni. Asta pentru a-mi crește părul in zona cefei de unde acesta urma să-mi fie extras și implantat în cea a frunții. După 18 zile, iată-mă plecat în Turcia să îmi fac implant de păr!

Specialiștii mi-au recomandat implantul de păr prin metoda FUE, respectiv, în termeni medicali Extracția de Unități Foliculare ( Follicular Unit Extraction – FUE ).

Metodă constă în extragerea unitaților foliculare individuale sunt extrase printr-o procedură de micro-punctură dintr-o zonă cu păr des, zona cefei.

Ulterior, acestea sunt implantate în zona în care există păr puțin sau chelie. Intervenția a fost realizată sub anestezie locală, nicidecum generală și a avut un grad mic de durere și disconfort.

Implant de păr – recuperare și rezultate

Nici recuperarea nu a fost dificilă. A doua zi mă externam și după 6 luni de la implantul de păr prin metoda FUE, îmi schimbam total înfățisarea.

Am ținut să împărtășesc povestea mea, gândindu-mă că, la fel cum am fost și eu, există multe persoane care nu dispun de bani. Ei bine, astăzi, poți să îți faci implant cu ajutorul unui credit de nevoi personale.

 

Related Post