Am reusit sa schimb ecranul telefonului meuTelefonul tau merita mai mult decat un ecran spart, in special daca ai platit cateva mii de lei sa te bucuri de un smartphone de ultima generatie. Accidentele se pot intampla oricand si nu avem cum sa le prevenim, insa Prestige GSM iti vin in ajutor cu preturi foarte bune la inlocuirea display-urilor. De exemplu, daca ti-ai cumparat un iPhone 8, cu siguranta ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa te alegi cu un ecran crapat, insa cum astfel de cazuri se pot intampla oricand, este bine sa stii ca ai unde sa rezolvi problema.

Ai doua variante

In primul rand, aici ai doua variante, una mai accesibila din punct de vedere financiar, care este si mai populara, astfel ca pentru inlocuirea ecranului cu unul de cea mai buna calitate va trebui sa aloci 390 de lei. In al doilea rand, daca iti doresti un display original Apple pentru iPhone-ul tau atunci vei plati 750 de lei, acesta fiind cel mai mic pret pe care il vei putea gasi.

Te bucuri de profesionalism

De asemenea, de fiecare data cand ajungi la Prestige GSM pentru operatiune inlocuire display iPhone 8 te vei bucura de tot profesionalismul intrucat acestia au o bogata experienta in domeniu si stiu cum sa gestioneze fiecare situatie, astfel incat toti clientii sa fie pe deplin multumiti. Cu alte cuvinte, nu conteaza cat de complexa este problema ta, pentru ca aici ai nimerit in locul potrivit, asa ca merita sa descoperi toate optiunile.

In cel mai scurt timp

Unul dintre marile avantaje de care te bucuri de fiecare data cand ajungi la Prestige GSM e reprezentat de faptul ca totul se pune in practica in cel mai scurt timp, fiind de ajuns chiar si mai putin de 20 de minute pentru aceasta operatiune de inlocuire display iPhone 8. Cu alte cuvinte, nu e nevoie ca telefonul tau sa fie blocat in service pana sa te poti bucura din nou de acesta.

Poti sa faci programare

Mai mult, pentru eficienta maxima, aici ai posibilitatea de a face programare, asa ca stii cand sa mergi, exact in momentul potrivit, lasi telefonul, iar 20 de minute mai tarziu acesta va fi ca nou. Pe aceasta cale nu mai pierzi deloc timpul si stii ca ai nimerit in locul potrivit datorita faptului ca acestia sunt foarte experimentati.

Pe termen lung

Nu in ultimul rand, produsele folosite sunt de cea mai buna calitate, motiv pentru care nu te vei astepta ca ecranul sa cedeze in timp sau sa isi piarda din performante. Cu alte cuvinte, Prestige GSM este locul ideal catre care te vei putea orienta de fiecare data cand ai probleme cu telefonul, de orice natura, pentru ca aici isi vor gasi solutia.

 

Related Post