Am vizitat unul dintre cele mai frumoase orase din GermaniaAstazi poti ajunge prin zbor direct in cele mai importante destinatii ale Europei si nimic nu este mai comod in acest sens. De exemplu, te despart doar cateva ore de Frankfurt, unul dintre cele mai mari orase ale Germaniei unde merita sa iti rezervi un concediu. Asadar, la Fabrica de Vacante ai acces la bilete de avion Frankfurt la pret redus si merita sa vezi care sunt principalele atractii pe care sa le incluzi in itinerariul tau.

Centrul istoric

Atunci cand ajungi aici neaparat trebuie sa te pierzi putin prin centrul orasului si nu ai cum sa ratezi fantana romana. Aceasta este poate singura parte din aceasta zona moderna a orasului care a fost recreata in asa fel incat sa aduca aminte de modul in care Frankfurt arata inainte. Tot aici se regaseste si cladirea primariei care dateaza din 1405, iar in zona se organizeaza in fiecare an piata de Craciun.

Turnul principal

Chiar nu exista nicio modalitate mai buna prin care sa vezi orasul decat din turnul principal, una dintre cele mai inalte cladiri publice din Frankfurt. Cu o inaltime de aproape 200 de metri, cei care ajung pana in varf vor fi recompensati cu vederi impresionante asupra orasului. Mai mult, aici se regaseste si un restaurant care ofera vederi panoramice, iar o cina aici, cu siguranta, reprezinta o experienta de neuitat.

Casa Goethe

Probabil ca una dintre cele mai de seama personalitati culturale din Germania este Goethe, iar Frankfurt este locul de nastere al acestuia. In ciuda faptului ca resedinta a fost distrusa in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, a fost reconstruita in totalitate, fiind adaugate picturi, mobila si carti care au apartinut familiei.

Cel mai mare schelet de dinozaur din Europa

Muzeul Senckenberg acesta este unul dintre cele mai mari muzee de istorie naturala din Germania, fiind foarte popular in special in randul copiilor. Printre exponate se numara fosile, mumii egiptene, insa de departe una dintre cele mai mari atractii este cel mai mare schelet de dinzonaur din Europa.

Biserica Sf. Paul

Aceasta a fost construita intre anii 1789 si 1833, jucand un important rol politic intrucat aici erau organizat intalniri care au jucat un rol esential in democratia germana. In schimb, astazi aceasta nu mai serveste drept biserica, ci este un spatiu in care sunt organizate fel si fel de evenimente.

Important este ca atunci cand apelezi la Fabrica de Vacante poti gasi oricand bilete de avion Frankfurt la pret redus si e mai simplu ca niciodata sa iti organizezi un concediu pe care il meriti. Nici nu ai nevoie de bugete generoase in acest sens, astfel ca de ce sa nu iti faci planurile chiar acum?

Related Post