Animalele de companie in relatie cu cei miciAnimalele de companie sunt cele mai bune prietene ale noastre, facandu-ne viata de zi cu zi mai frumoasa si mai amuzanta. Majoritatea familiilor web incep prin adoptarea sau achizitionarea unui animal de companie pentru a le insenina ziua si pentru a-i responsabiliza pentru viitorul copil. Cu siguranta un animal de companie necesita investitii sufletesti, dar si financiare, timp, atentie dar mai ales iubire. Am putea spune ca un animalut de companie este primul copil al familiei. Dar ce facem atunci cand in familia noastra mai apare un membru? Mai exact, un copil. Cum gestionam situatia si care sunt solutiile cele mai bune vei afla astazi din articolul creat din dragoste de copii dar si de animale de Clubul Bebelusilor.

Un catel intr-o familie am putea spune ca este un copil blanos, foarte dragastos si agitat, care este continuu agitat si dornic sa stea in preajma ta. Insa, atunci cand apare un copil, atentia este indreptata catre acesta, iar catelul s-ar putea sa se simta abandonat. Nu aceasta situatia, donarea catelului nu este o solutie optima, deoarece acesta va suferi dupa tine, iar tu vei simti ca ai creat un gol care nu se va umple niciodata inapoi. Solutia ar fi sa introduci membrul cel nou, membrului mai vechi. Astfel, aseaza-ti copilul in brate in sufragerie, iar langa cheama-ti cel mai bun prieten. Vei observa cat de fericit va fi catelul tau ca in sfarsit intalneste cel mai nou membru al familiei, dand din coada de bucurie. Cateii sunt animale de companie excelente atat pentru bebelusi cat si pentru copii, hentai hereos deoarece acestia sunt foarte loiali si protectori, astfel atunci cand veti iesi cu totii in parc, catelul va fi umbra protectoare a copilului tau.

Pisicile sunt un animal de companie foarte individualist, care nu necesita la fel de mult timp si atentie ca un catel, insa sunt firi calde, lipicioase, dornice de a primi mangaieri si gustari. Atunci cand in peisajul acesteia apare un membru nou, are tendinta de a examina de la distanta. Pisicile, sunt firi foarte protectoare asupra copiilor, astfel nu va fi nimic iesit din comun daca aceasta se va aseza din primele clipe langa bebelus, protejandu-l. Un aspect pe care trebuie sa-l iei in vedere este faptul ca sunt pisici foarte lipicioase si pisici mai reci, de aceea adaptarea acesteia va fi diferita de la caz la caz. O data adaptata cu ideea ca bebelusul este noul membru al casei, aceasta il va urmari constant, va dormi langa el si il va proteja. Cu toate ca par animale lipsite de afectivitate, pisicile in preajma bebelusilor se transform in niste bile pline de iubire.

Clubul Bebelusilor sustine familiile care detin pe langa copil si un membru blanos , deoarece iubirea vine in diferite forme si trupuri.

Related Post