Beneficiile construcției unei case cu etaj
Foarte multe familii care doresc să-și construiască o casă în viitorul apropiat sunt interesate, mai nou, de proiecte de casă cu etaj, fără a lua în considerare o extindere masivă a acesteia.

Aceste tipuri de proprietăți au mai multe aspecte pozitive atunci când sunt cumpărate sau construite. Iată 4 avantaje ale alegerii unei case cu un singur etaj!

Posibile economii

Casele cu un singur etaj sunt adesea mai căutate, iar un principal motiv este că întreținerea zilnică a acestora este mult mai practică. Acest lucru se datorează faptului că sunt mai ușor de construit dar și pentru că sunt mai ușor de încălzit pe timp de iarnă. Odată ce locuiți într-o casă cu un singur etaj, veți observa că facturile la energie electrică vor fi mult mai mici decât într-o casă cu două etaje, mai ales dacă optați pentru un sistem de „energie verde”.

Securitate sporită

Toată lumea își poate desfășura afacerile mai ușor și în siguranță în case cu un singur etaj: copii, bunici și chiar persoane cu mobilitate redusă. Acest lucru face deplasarea mai ușoară, pentru că nici spațiul de desfășurare nu este unul mare.

Întreținere mai simplă

Fiind vorba de un spațiu mai restrâns, a face curățenie într-o casă cu un singur etaj este mai ușor. Practic, nici nu se compară cu a curăța o casă de sus până jos, ca în cazul uneia cu 2-3 etaje. O curățenie generală solicită cam o zi pentru o astfel de locuință, în timp ce într-o casă mai mare, automat vorbim de mai mult timp.

Imaginea panoramică pe care v-o doriți

Foarte multe familii sunt pur și simplu îndrăgostite de ideea de a sta la balcon și a privi spre răsărit sau spre apus de la etaj. Așadar, dacă vă doriți un proiect de casă cu etaj și din aceste considerente, atunci vă puteți îndrepta atenția către ceva care să vă satisfacă această dorință. Spre exemplu, puteți să vă orientați către o variantă mai simplistă, un balcon mai restrâns ca spațiu, dar care să vă ofere imaginea pe care o vreți.

Prin urmare, dacă sunteți încă în stadiul de căutare a celui mai potrivit model de casă cu etaj, De Stijl vă poate propune cele mai interesante proiecte, astfel încât acestea să se plieze întocmai dorințelor dumneavoastră. Dacă nu vreți ceva care să iasă în evidență prin grandoare, ci mai degrabă prin simplitate, atunci ați ajuns exact unde trebuia, pentru că noi suntem biroul de arhitectură care vă poate ajuta în acest sens, propunându-vă mai multe variante de proiect care să fie pe placul dumneavoastră, dar si sa se incadreze in regulamentul urbanistic zonal.

Apelați cu încredere la noi, dacă doriți o casă realizată după tendințele actuale de construcție a locuințelor anului 2022.

It’s possible that Cash home buyers may educate vendors about the industry. They will walk you through the selling process and assist you make your selection. Visit https://www.cashhomebuyers.io/ohio/.

Related Post