Care sunt costurile implicate de celulele stemPentru noii parinti, acumularea tuturor informatiilor necesare pentru a fi pregatiti de venirea pe lume a unui nou membru al familiei poate reprezenta alegerea unei maternitati in care se simt bine ingrijiti, achizitionarea unui carucior ori scaun de masina si bineinteles a celor mai dragute haine in care bebelusul sa se simta confortabil. Totusi, la fel cum incercam sa ii asiguram cele mai bune conditii pentru venirea pe lume, un alt aspect la care ar trebui sa meditam este sanatatea acestuia pe termen lung.

In acest context, multe recomandari sunt demne de luat in considerare, de la alegerea unui pediatru competent, alaptarea precum si una dintre cele mai folositoare interventii la care puteti opta, recoltarea de celule stem. Acest procedeu, introdus de mai bine de 10 ani pe piata autohtona, va da posibilitatea sa va bucurati de o viata cu mai putine griji, deoarece copilul dumnevoastra va avea cea mai buna sansa la vindecare in eventualitatea in care va fi diagnosticat cu una dintre bolile tratabile in prezent cu ajutorul acestor celule.

Alegeti dintr-o varietate de pachete promotionale

Daca si dumnevoastra v-ati decis ca o investitie intr-un pachet de recoltare a celulelor stem la nastere merita facuta, urmatorul pas este sa va informati in legatura cu compania alaturi de care doriti sa va asociati si pe care o incredintati cu acest aspect de o de mare importanta. La Stem Sure, traditia de a recolta si de a pastra in siguranta mii de probe de celule stem a devenit de-a lungul timpului o marca a responsabilitatii si a cresterii calitatii vietii multor bolnavi, motiv pentru care tot mai multi parinti se simt confortabil apeland la acest gen de servicii. In ceea ce priveste optiunile disponibile, acestea s-au diversificat la randul lor, asigurand nu doar nevoile de baza, ci si varii analize care sa alcatuiasca un tablou complet.

Recoltarea de celule stem – o procedura accesibila

Pentru a avea o idee de ansamblu despre cat costa recoltarea celulelor stem, banca de celule Stem Sure va pune la dispozitie mai multe tipuri de pachete ce se pot personaliza in functie de preferintele personale, cu preturi incepand de la 1299 euro pentru celulele hematopoietice si 1499 euro pentru cele mezenchimale. Astfel, ambele dispun de recoltarea propriu-zisa, urmata de separarea celulara si efectuarea analizelor de sange necesare, urmata de transportul probei la depozitul de celule stem. Ca servicii optionale, puteti apela la testarea HLA familiala, procedeul fiind posibil cu testarea oricaror membri este necesar, screening metabolic neonatal, ce va permite depistarea a 50 de boli congenitale, sau stocarea ADN-ului mamei, pentru testari genetice ulterioare. Pentru mai multe detalii despre cat costa recoltarea celulelor stem, precum si rolul procedurilor adiacente in depistarea bolilor vizate de acest tratament puteti oricand sa apelati la sectiunea de intrebari disponibila pe site.

Related Post