Care sunt simptomele afectiunilor cardiace?Majoritatea persoanelor considera ca trebuie sa mearga la medic doar atunci cand se simt rau sau se confrunta cu vreo problema, insa este important ca anual sa fie urmate mai multe teste, investigatii si consultatii, pentru ca aceasta reprezinta singura modalitate prin care ne putem asigurara sanatatea. Asadar, poti afla mai multe detalii aici la Doctor Acasa, unde serviciile sunt foarte variate, iar printre cele mai importante pentru cei trecuti de prima tinerete si nu numai se numara consultatii cardiologie.

Diferite simptome

Cand sunt identificate diferite semne ar trebui sa fie luate masurile adecvate in cel mai scurt timp, iar printre acestea se numara dureri sau senzatia de disconfort in zona pieptului, dureri in zona umerilor, gatului, mainilor sau maxilarului, dureri in piept care devin tot mai intense si care nu se amelioreaza dupa odihna, dar si dificultati de respiratie. Nu trebuie omis nici pulsul crescut sau lent, dificultati la inghitire, anxietate, palpitatii sau presiunea scazuta a sangelui.

Mai multe motive

Se recomanda ca anual sa se urmeze mai multe consultatii cardiologice, iar printre motivele principale se numara durerile inimiii, istoricul familiei, nivelul ridicat de colesterol, cresterea presiunii sangelui, fumatul, diabetul, afectiuni gingivale si nu numai, intrucat toate pot juca un rol esential in dezvoltarea unor afectiuni mai complexe.

Mult mai simplu

In schimb, nu numai ca poti afla mai multe detalii aici, insa poti opta si pentru serviciile propuse de catre cei de la Doctor Acasa, care sunt dedicate tuturor celor care isi doresc sa aiba parte de mai mult confort, intrucat consultatiile se vor desfasura direct la domiciliul pacientilor. Cu alte cuvinte, acestia se vor simti in largul lor, insa vor evita si aglomeratia, timpul pierdut si cozile interminabile din fata cabinetelor, iar preturile aferente abonamentelor sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca e mai simplu sa ne asiguram sanatatea.

Related Post