Carti de vizita Agrafa PrintPovestea marcii Agrafa Print ca marca distincta a inceput in urma cu 17 ani cand, datorita rapiditatii cu care evoluau lucrurile in agentia publicitara de care apartine si a numarului mare de comunzi in ceea ce priveste sfera printurilor digitale, a fost nevoie de configurarea unui nou departament care sa preia si sa onoreze comenzi strict ce tin de acest domeniu. Astfel ca, in prezent, Agrafa Print este compania cu cea mai diversificata gama de produse in ceea ce inseamna printuri si imprimari promotionale.

Cărți de vizită ștanțate 50 x 90 mm (portrait)

Diversitate si calitate

Dat fiind trendul ascendent pe care il urmeaza compania in ultimii ani in raport cu diversificarea produselor promotionale ce pot fi personalizate de catre branduri, in momentul actual magazinul online prezinta peste 8.300 de articole disponibile ce pot fi livrate imediat ce este plasata o comanda. Printre cele mai solicitate obiecte promotionale de marketing regasim agende si calendare personalizabile, carti de vizita realizate dupa tiparul si preferintele clientului, instrumente de scris, haine, accesorii, instrumente si unelte specifice diferitor domenii, cat si alte obiecte pe care le procuram de la producatori consacrati din Romania, dar si din afara granitelor. Practic, orice idee poate prinde contur la Agrafa Print, atat timp cat natura obiectului ce se doreste a fi personalizat permite acest lucru si grafica acestuia este realizata in detaliu, pentru a putea avea rezultate identice cu cele solicitate.

Suntem in permanenta la curent cu trendurile actuale si ne imbunatatim constant latura tehnica, prin achizitionarea celor mai noi aparaturi si echipamente profesionale, pentru a ne putea mentine la cele mai inalte standarde de calitate. In acest mod, putem asigura diversitatea optiunilor de imprimare sau gravura, pe plastic, materiale textile, metal sau lemn. In esenta, ne dorim sa acoperim intreaga gama de solicitari posibile in cee ce priveste personalizarea obiectelor clientilor nostri, in asa fel incat, orice dorinta ar avea acestia, noi sa o putem onora cu succes, fara impedimente de natura tehnica.

In ultima instanta, nu ne adresam strict brandurilor ce isi doresc sa isi contureze identitatea vizuala prin confectionarea de produse promotionale personalizate. La noi pot apela si persoane fizice care isi doresc obiecte inedite, personalizate; obiecte total diferite fata de ce exista pe piata actuala. Astfel ca acestia pot rasfoi cataloage online pentru a alege produsul ce se doreste a fi printat, ne trimit grafica sau doar conceptul imprimeului, lasand toate aspectele ce tin de design in mainile noastre. In acest fel, se pot bucura de materiale unice si proprii sau pot transforma un cadou banal intr-o surpriza inedita.

Atat brandurile, cat si ceilalti clienti independenti ai nostri, pot solicita o mostra digitala a produsului final, pentru a putea fi sesizate si rezolvate in timp util orice nereguli de natura vizuala ce ar putea aparea pe parcurs.

Related Post