Cat de practice sunt instalatiile GPL?Pentru ca pretul carburantilor se afla intr-o continua crestere in noul an si se apropie cu pasi repezi de pragul de 6 lei pe litru, este de la sine inteles de ce multi soferi se intereseaza de modalitati prin care sa faca economii la fiecare drum parcurs cu masina. In acest sens sunt disponibile cateva optiuni, insa majoritatea reprezinta doar bani aruncati pe fereastra, iar eficienta este asigurata doar de instalatii GPL Olt.

Apeleaza la cine trebuie

Asadar, vezi oferta MonteazaGPL, care este destinata oricarui tip de autoturism, pentru a asigura cele mai bune performante. Gama este foarte variata si e dedicata pentru fiecare masina in functie de marca, model si motor, instalatiile fiind de regula mai populare in cazul motoarelor pe benzina, care consuma mai mult decat cele Diesel.

Preturi si economii

Pretul mediu al unui astfel de sistem este de 500 de euro, insa poate sa creasca de la un autoturism la altul, tarifele fiind mai mari in cazul motoarelor mai noi. Totusi, suma se amortizeaza in decurs de 12 luni sau chiar mai devreme, in functie de distanta parcursa, urmand ca mai apoi la fiecare drum sa se faca economii de circa 40%.

Siguranta

Daca vezi oferta MonteazaGPL vei constata ca aici sunt disponibile doar cele mai moderne sisteme, care asigura conditii optime in toate cazurile, iar rezervoarele sunt de cateva ori mai groase decat cele cu care vin echipate masinile din fabrica, astfel ca se evita o multime de riscuri.

Garantie

Totusi, pentru a avea parte de garantie, dar si de un plus de siguranta de-a lungul timpului, este esential ca aceste sisteme sa fie instalate doar in service-uri acreditate RAR de catre specialisti bine pregatiti. Tot aici trebuie sa fie verificate la fiecare doi ani sistemele pentru a se prelungi durata de viata a acestora si pentru a putea fi folosite in mod legal.

Related Post