Cele mai avantajoase leasing-uri TeslaAutoturismele Tesla nu mai au nevoie de nicio prezentare, fiind foarte bine cunoscute pentru ca au impus cele mai inalte standarde in lumea masinilor electrice. Totusi, producatorul american opereaza diferit fata de alti mari jucatori din industrie si nu detine un numar mare de reprezentante unde cei interesati sa poata afla toate informatiile de care au nevoie atunci cand cumpara o masina. Cu atat mai putine reprezentante sunt in Europa, iar in Romania nici una, insa aici intervine Teslounge, partenerul care aduce mai aproape Tesla de orice fan al marcii. Aici sunt propuse cele mai avantajoase variante de leasing Tesla care merita descoperite de catre toata lumea.

Tesla a pus stapanire pe piata masinilor electrice cu numai 4 modele dedicate pentru toate tipurile de soferi, acoperind nevoile acestora. Pentru iubitorii de viteza si performante ridicate exista Model S care poate atinge viteza maxima de 322 km/h, sprintul de la zero pana la 100 km/h se face in numai 2,1 secunde, iar cu o incarcare completa pot fi parcursi 837 km/h.

Pentru familii si cei care isi doresc sa se bucure de o suprafata generoasa exista Model X care asigura o autonomie de 547 km/h, care atinge viteza maxima de 262 km/h si are nevoie de 2.6 secunde pentru un sprint pana la 100 km/h.

Tesla Model Y este foarte popular in randul celor care isi doresc o masina electrica pe care sa se bazeze in viata de azi. Model Y asigura o autonomie de pana la 480 km/h, viteza sa maxima este de 241 km/h, iar pentru a ajunge pana la 100 km/h are nevoie de doar 3.7 secunde. In schimb, cel mai accesibil din punct de vedere financiar este Model 3 care nu se lasa mai prejos cu specificatiile sale. Autonomie de pana la 567 km/h, poate atinge 261 km/h, iar in doar 3.3 secunde poate sa atinga 100 km/h.

Orice autoturism Tesla asigura o experienta placuta pentru soferi si dispune de capabilitate full self driving. Asadar, navigarea in regim de pilot automat este o adevarata placere, la fel si asistenta activa de la intrarea si pana la iesirea de pe autostrada. Mai mult, modelele Tesla pot veni in locul indicat, iar sistemul de parcare automata rezolva o mare neplacere pentru unii dintre soferi care pot parca de acum inainte lateral, cu fata sau cu spatele printr-o singura atingere.

Merita sa apelezi la Teslounge pentru a afla tot ce te intereseaza despre modelele Tesla, dar si despre cele mai avantajoase solutii financiare. Alege chiar acum cel mai bun leasing Tesla si bucura-te de o experienta inedita la fiecare drum parcurs cu masina, stii pe cine te poti baza!

Related Post