Confort și condiții de calitate pentru persoanele vârstniceDacă te afli în situația în care ai nevoie de un cămin pentru bătrâni, fii sigur că la Sky Angel vei face cea mai bună alegere, întrucât acesta este locul perfect pentru care poți opta. Aici vei regăsi și un cămin bătrâni alzheimer, întrucât dispunem de îngrijiri speciale și asistență medicală prezentă non stop. Mai mult decât atât, vei avea parte de o atmosferă primitoare și plăcută, iar respectul, profesionalismul și intimitate nu va lipsi niciodată. Indiferent dacă dorești să petreci timp limitat sau definitiv în cadrul Sky Angel, echipa noastră oferă sprijin în totalitate tuturor bătrânilor, întrucât poți forma diverse prietenii, poți avea parte de diverse activități și de un mediu plăcut și liniștit. Contactează-ne oricând pentru a afla mai multe detalii.

Home Care Service Health Care Unlicensed assistive personnel Nursing care  Aged Care, elderly care, public Relations, conversation png | PNGEgg

Diferite beneficii

La Sky Angel oferim tot confortul de care este nevoie, astfel încât dispunem de diverse dotări care asigură cele mai bune condiții. În acest sens, dispunem de o clădire generoasă, cu parter, plus patru etaje, unde toate camerele sunt mobilate complet și au inclus internet, televizor și telefon. De asemenea, dispunem de spații mari pentru plimbare, iar membrii familiei pot avea acces la sistemul video pentru a-i vedea pe cei dragi. Totodată, avem și un lac pentru pescuit, perfect pentru cei pasionați și dispunem de o bibliotecă generoasă.

Servicii complete și bune

În cadrul căminului nostru vei avea la dispoziție servicii diverse de care poți beneficia, astfel încât îți aducem în vedere câteva dintre acestea: serviciile de îngrijire non stop și asistență medicală asigurată, servicii de cosmetică și îngrijire personală, mese principale asigurate și gătite la noi, planificarea de activități în fiecare zi, organizarea de excursii, evenimente speciale pentru sărbătorile importante și zilele de naștere.

Calitate garantată

La noi vei regăsi standarde de calitate superioare pentru serviciile de care dispunem, facilitățile și dotările căminului nostru, astfel încât dorim să oferim îngrijirile corespunzătoare și spații amenajate special. Te poți bucura de ceea ce contează, iar noi ne vom ocupa de restul, astfel încât să ai parte de o atmosferă plăcută și un mediu liniștit. De asemenea, la Sky Angel avem un sistem de suport și îngrijire avansat, iar complexul nostru este conceput conform ultimelor standarde europene at vapejuicedepot major league vapors.

Profesionalism și seriozitate

În ceea ce privește echipa de la Sky Angel, aceasta este compusă din personal specializat și calificat în îngrijirea persoanelor în vârstă. De asemenea, dedicarea, implicarea activă în viața bătrânilor, dar și sprijinul acordat sunt doar câteva dintre aspectele esențiale caracteristice pentru noi.

Online este mai simplu

De la doar câteva click-uri distanță poți avea acces la nenumărate informații, imagini și date de contact, astfel încât nu trebuie să depui eforturi prea mari pentru a beneficia de toate acestea. Contactează-ne rapid la numărul de telefon afișat sau prin mesaj, iar echipa noastră îți va răspunde cu maximă promptitudine.

Related Post