Cum am scapat de plosnitePlosnitele sunt acele insecte care se ascund in dormitoarele noastre si atrag o multime de probleme, avand un obicei in a-si face culcus in saltele, in cadrele paturilor, in prize, picturi, articole de mobilier, tavane suspendate sau oriunde exista un spatiu intunecat in care sa isi desfasoare activitatea nestingherite check out TheDetoxCenter.com. Chiar daca aceste insecte nu pot transmite diferite infectii la fel ca altele, se hranesc cu sangele uman in timpul noptii, iar muscatura lor provoaca iritatii si mancarimi. In plus, unele persoane sunt foarte sensibile la aceste muscaturi si se confrunta cu alergii si inflamatii, de regula in zona bratelor si umerilor, caz in care este important sa se apeleze la medic.

Semne ale prezentei

Prezenta plosnitelor intr-o incapere se va putea putea observa prin urmele de sange pe lenjeria de pat, alaturi de oua si pete maro fie pe pat, fie in imprejurimi. Totusi, in cazul in care numarul insectelor este foarte ridicat se va putea sesiza si un miros usor dulce care este specific acestora, iar plosnitele rareori se arata la fata in timpul zilei, preferand noaptea sellmyhousefast.

Eliminarea lor

Este foarte dificil ca plosnitele sa fie eliminate pe cont propriu, motiv pentru care este important sa se apeleze la Pest Control intrucat specialistii dispun si de experienta necesara, dar si de aparatura adecvata pentru lua masurile adecvate. Bineinteles, nici un caz nu se aseamana cu altul, astfel ca uneori plosnitele pot fi eliminate in scurt timp, iar in alte conditii este nevoie de mai multe zile.

Se folosesc insecticide care sunt foarte sigure si nu afecteaza nici oamenii, nici animalele de companie sau plantele, ci doar plosnitele, iar inca din prima noapte se va putea observa o scadere a numarului acestora. Totusi, tratamentele isi vor manifesta efectele pana la 6 saptamani, pentru ca atat este nevoie in cele mai multe dintre cazuri pentru eliminarea completa si sigura a insectelor. Este important ca masurile sa nu fie luate pe cont propriu, ci sa se apeleze de la bun inceput la Pest Control pentru ca este dificila eliminarea plosnitelor doar cu substante din comert, care nu sunt eficiente.

Important de stiut

Exista si cateva reguli importante de care trebuie sa se tina cont inainte de inceperea procedurilor, precum spalarea lenjeriilor de pat din dormitor la cea mai inalta temperatura acceptata, podeaua trebuie sa fie eliberata pentru ca echipa sa poata lucra in cele mai bune conditii. Si patul trebuie tratat cu substante adecvate, la fel si covoarele care se aspira in prealabil, iar animalele de companie nu trebuie sa aiba acces in camerele tratate pentru cateva ore. Dupa incheierea procedurilor se recomanda ca incaperea se nu fie aspirata timp de cel putin 14 zile pentru ca substantele sa isi faca efectul.

Related Post