Cum sa trasmiti mai eficient orice mesajIndiferent de domeniul de activitate al companiei dumneavoastra, agentia de PR Tudor Communication va ofera posibilitatea de a beneficia de comunicate de presa ideale necesitatilor companiei si nu numai, deoarce comunicatele de presa pot fi create si pentru Start-up-uri si ONG-uri. Mai mult decat atat, este important de mentionat faptul ca echipa agentiei este formata din fosti jurnalisti cu experienta vasta si foarte buni cunoscatori ai acestui domeniu. Asadar, alegeti biz release prin Tudor Communication si beneficiati de servicii profesioniste executate la cel mai inalt nivel de performanta de catre personalul agentiei.

Comunicate de presa de succes pentru mass-media

Comunicatele de presa ale companiilor sunt realizate pentru a ajunge direct in mass-media, dar pentru ca acestea trec prin filtrul jurnalistilor, nu toate prezinta interes pentru acestia. Din acest motiv, comunicatele trebuie sa fie realizate intr-o maniera corecta, sa furnizeze informatii valoroase, pentru ca jurnalistii sa decida publicarea acestora. De asemenea, prin colaborarea cu agentia Tudor Communication veti beneficia de cel putin cinci aparitii media, pe canalele de comunicare cele mai potrivite companiei dumneavoastra, iar mai mult decat atat, printr-o expunere strategica a mesajului, va veti bucura de o diferentiere semnificativa, care va aduce avantaje fata de competitorii companiei.

Cu alte cuvinte va veti bucura de cele mai atractive si profesioniste comunicate de presa. In alta ordine de idei, este important de mentionat faptul ca comunicatele de presa nu se limiteaza doar la simpla publicare a acestora in mediul online, datorita informatiilor valoroase si corect alese a fi expuse, aceste pot ajunge si in aparatitii TV, iar in acest fel compania dumneavoastra se va bucura de un numar ridicat al expunerilor, mai exact de cresterea notorietatii acesteia. Asadar, comunicatul de presa poate ajunge atat in media locala si nationala, cat si in TV, online, print-uri, radio, dar si in diferite publicatii nisate.

Creste credibilitatea brandului

Comunicatele de presa realizate de specialistii Tudor Communication va ofera aparitii media garantate si totodata pune la dispozitia publicului tinta informatii care sa creasca credibilitatea brandului dumneavoastra. Mai mult decat atat, veti beneficia de o explunere strategica a mesajului transmis din partea companiei. Totodata veti reusi sa va deosebiti semnificativ de competitorii dumneavoastra, deoarece compania se va bucura de o imagine pozitiva in urma expunerii in media. In acest fel reprezentantii media, vor prelua informatiile valoroase pe care le-ati oferit presei. Cu alte cuvinte, va exista un control al informatiilor transmise in presa. 

Experienta grozava acumulata pe parcursul anilor de activitate a agentiei Tudor Communication, evidentiaza faptul ca aceasta ofera servicii ireprosabile. Mai mult decat atat, pe parcursul anilor de activitate, agentia a reusit sa creeze numerose conexiuni excelente cu mass-media, iar in acest fel, reuseste mereu sa livreze rezultate exceptionale clientilor, prin abordarea potrivita a subiectelor, astfel incat acestea sa se bucure de cat mai multe aparitii mass-media.

Related Post