De acum am sa inchiriez masina in orice calatorie

Daca nu ai mai inchiriat niciodata o masina pana acum, poate ca in urmatoarea vacanta o vei putea face intrucat te vei bucura de mai multe avantaje. Asadar, pentru inchirieri auto vei putea apela la Drive2U pentru ca aici conditiile sunt simple si iti va fi foarte simplu sa iti planuiesti o noua calatorie, indiferent ca vorbim de una in scop de afaceri, fie de o vacanta. Nu ai nevoie de bugete generoase in acest sens si poti sa calatoresti alaturi de familie si chiar si de un grup mai mare pentru ca gama de autoturisme este suficient de variata.

Alege cutia de viteze automata

Cu siguranta oricine isi doreste sa nu aiba stresul condusului in vacanta, dar de ce sa nu te bucuri totusi de mai mult confort? La Drive2U oricand poti alege cutia de viteze automata, ceea ce face ca sofatul sa fie o adevarata placere, asa ca aici te asteapta o gama variata de masini din care vei putea sa alegi.

Ai parte de mai mult confort

Bineinteles, ai parte de mai mult confort atunci cand optezi pentru inchirieri auto intrucat pe aceasta cale trebuie doar sa iti incarci bagajele in masina si apoi esti bun de plecat la drum. Cu alte cuvinte, poti uita de mijloacele de transport in comun pentru ca nu mai trebuie sa apelezi la acestea. Nu este deloc comod sa mergi cu bagajul dupa tine in tren sau in avion in destinatii straine, asa ca Drive2U iti aduce solutia prin serviciul de inchirieri auto.

Diferite autoturisme pentru toate nevoile

Atunci cand ajungi la Drive2U vei avea garantia ca gasesti autoturismul de care ai nevoie, incepand de la cele mai economice precum noile modele Dacia Logan si pana la SUV-uri care aduc mai multa siguranta si posibilitatea de a calatori la munte in conditii optime, iar aici putem aminti de Honda CRV sau Volkswagen Tiguan. Mai mult, daca grupul tau este mai mare nu trebuie sa inchiriezi doua sau mai multe masini, pentru ca un Volkswagen Multivan este ideal pentru 8 persoane.

Nu costa mult

Nu costa mult sa inchiriezi o masina, iar daca costurile se impart egal, atunci intregul serviciu devine si mai accesibil din punct de vedere financiar, asa ca poti plati chiar si mai putin decat pentru biletele pentru mijloacele de transport in comun.

Economisesti timp

Nu in ultimul rand, poti sa faci mari economii de timp atunci cand inchiriezi o masina pentru ca ajungi imediat dintr-un punct in altul, ocazie cu care itinerariul tau poate fi ticsit cu o multime de locuri de vazut. Daca te limitezi la mijloacele de transport in comun, atunci optiunile sunt mult mai stricte, iar calatoria ta nu va fi la fel de vasta.Related Post