De acum stiu unde sa imi petrec timpul liber pentru relaxareMasajul erotic, tantric sau senzual fac referire la aceeasi experienta placuta de care poate avea parte oricine trece pragul unui salon specializat. In Bucuresti ai cateva optiuni la dispozitie, insa nimic nu se compara cu salonul Confidential unde toata lumea se va simti ca in al noualea cer. Este bine cunoscut faptul ca masajul erotic se diferentiaza de toate celelalte tipuri si promite mai multe beneficii pe care mai bine le descoperi pe propria piele. Masajul traditional asigura cateva beneficii la nivel fizic, insa nu si psihic, pe cand cel erotic aduce multe alte plusuri.

Masajul erotic poate fi vazut ca o tehnica unica sau ca o terapie speciala ce implica corpurile nud pentru a obtine o tensiune sexuala. De asemenea, acesta mai este utilizat ca o terapie sexuala pentru stimularea libidoului, pentru relaxarea mentala si pentru imbunatatirea generala a organismului.

In trecut, acest tip de masaj a fost conceput pentru cupluri, insa astazi poti intra in salonul Confidential si alege o maseuza, totul fiind foarte simplu. Mai mult, masajul erotic arata ca nu este nevoie de contact sexual pentru explorarea slabiciunilor unei persoane prin terapia nud. Beneficiile sunt nenumarate, de la identificarea si imbunatatirea punctelor slabe din punct de vedere emotional, pana la dobandirea unor abilitati sociale mai dezvoltate. Oricine poate ajunge sa uite de gandurile negative, sa scape de insecuritati, iar totul poate sa inceapa direct de la Confidential in cel mai placut mod posibil.

Tratarea ejacularii premature

Cu toate ca aceasta este o problema pe care barbatii nu vor sa o recunoasca, se pare ca multi se confrunta si exista cateva modalitati de tratatament, insa nimic nu se compara cu eficienta adusa de masajul erotic. Nu numai ca nu e nevoie de administrarea a fel si fel de medicamente, insa totul este natural, asa ca te bucuri si de placere, insa scapi si de o problema delicata.

Eliminarea stresului

Conform studiilor, stresul sta la baza dezvoltarii a nenumarate probleme grave de sanatate si poate fi cauzat de tot felul de factori. Zilele lungi petrecute la serviciu, certuri in familie, toate isi pot lasa amprenta asupra starii noastre generale, motiv pentru care este important sa fie gasite mijloacele adecvate prin care orice persoana ajunge sa uite de probleme si sa se relaxeze. Asadar, in acest sens, din nou, masajul erotic e un bun exemplu pentru ca fiecare dintre noi poate sa se simta grozav.

Tratarea anxietatii si a altor probleme psihologice

In acelasi timp, se pare ca un numar tot mai mare de persoane sufera de stari de anxietate, insomnii si alte probleme care pot fi asociate naturii psihologice, iar pentru acestea exista mai multe tratamente, dar care nu promit vreun efect. In schimb, masajul erotic poate ajuta orice persoana sa castige mai multa incredere in fortele proprii si sa depaseasca orice problema cu care se confrunta.

Imbunatatirea starii generale a sanatatii

Intra in salonul Confidential si alege o maseuza pentru ca experienta acesteia te va putea ajuta sa iti imbunatatesti starea generala de sanatate, iar mainile acesteia, cu siguranta, va face minuni chiar si in cazul celor mai pretentioase persoane.

Mai multe tipuri de masaj

Nu in ultimul rand, este bine de stiut ca aici pot fi puse in practica mai multe tipuri de masaj, pe langa cel erotic, incepand de la cel de relaxare. Un body masaj sau unul senzual pot aduce o experienta unica pentru toata lumea, iar pentru ca placerea sa fie si mai mare, de ce sa nu alegi un masaj erotic efectuat de doua maseuze? Totul este posibil la Confidential, asa ca merita sa incerci chiar acum.

Related Post