De aici poti cumpara flori pentru orice inmormantareDin nefericire am primit o veste ca trebuie sa mergem la inmormantarea unei persoane dragi si nu stim ce flori sa ducem. Cu ajutorul acestui articol vei afla care sunt florile cele mai potrivite si totodata, descopera oferta de flori de la Casa Funerara Luca.

Florile care se duc la un priveghi sau la o inmormantare sunt un semn de respect fata de persoana respectiva. Din acest motiv, nu puteti alege orice floare, iar cu ajutorul florilor puteti sa va exprimati sincer un regret. Obiceiul de a ne prezenta cu flori la un astfel de eveniment nu este unul nou, insa se respecta in continuare. De regula, florile inseamna viata, acesta fiind si motivul pentru care sunt intalnite si la alte momente importante din viata cum ar fi, nastere, botez, casatorie.

Pentru persoanele care nu sunt casatorite si decedeaza, florile sunt impuse prin traditie, precum si adoptarea posturii de viitor mire sau mireasa. Asta se traduce prin faptul ca defunctul trebuie sa aibe o anumita tinuta ce tine de imaginea unui mire sau mireasa. Florile sunt necesare a fi prezente sub forma de buchet pentru fete sau femei sau sub forma de concarda pentru baieti sau barbate.

Florile potrivite pentru astfel de evenimente se preteaza a fi cale, garoafe, in locul orhideelor. In continuare vom detalia semnificatia catorva flori.


-garoafele sunt recunoscute a fi florile mortii. Pe langa faptul ca sunt accesibile la pret sunt si cele mai comune alegeri pentru evenimentele de genul inmormantarilor sau privegherilor.

-crinii fac parte din categoria florilor putin mai scumpe si care simbolizeaza puritatea sufletului. Cu ajutorul lor se transmit mesaje pline de durere, demonstrand astfel cat de mult a contat persoana in cauza pentru ei. Altfel spus, crinii se considera a fi clasa superioara de flori pentru un astfel de eveniment.

-gladiolele sunt impunatoare prin insasi forma lor. Acestea simbolizeaza taria de caracter, integritatea. Un aranjament din acest flori poate fi considerat din clasa superioara.

-crizantemele au o reputatie in sfera funerara. Ele simbolizeaza jalea, durerea, tristetea specifica momentului.

With https://www.companiesthatbuyhouses.co/missouri/, you can avoid the headaches of listing your home on the market.

-trandafirii sunt un alt tip de floare, care desi sunt corelate cu ideea de exprimare a dragostei pot fi folositi la inmormantare. Daca se opteaza pentru trandafiri este bine sa se aleaga in culori inchise, si nu in nuante de roz.

In final, se pot duce flori pur si simplu sau intr-o coroana, cu mentiunea ca daca vor fi flori, sa nu fie ambulate si sa fie in numar par, iar daca se va opta pentru coroana, acestea exista intr-o multitudine de optiuni, in functie de marime si nu numai. In cazul coroanei, florile se vor aseza sub forma de cruce.

Related Post