De unde se pot cumpara sicrieAtunci cand apare un deces, un rol important pe langa toate procedurile ce trebuie realizate il are alegerea sicriului. Pentru ca acest lucru sa nu ne dea multe batai de cap este important sa alegem specialisti cu ajutorul carora sa ne facem lucrurile mai usor de gestionat.

Ca urmare, in oferta disponibila de la firma de servicii funerare In Memoriam se pot gasi mai multe tipuri de sicrie, astfel incat sa putem alege in functie de nevoi dar si de preferinte.

Inainte de a face o alegere e bine sa stim ca sicriul are un rol important in cadrul intregului proces de inmormantare. In mod concret, sicriul este cutia funerara in care persoana decedata va fi asezata si poate fi ingropat sau ars in functie de preferinte, impreuna cu persoana decedata.

Pe de alta parte, sicriul trebuie ales in functie de lemnul din care acesta a fost realizat. Astfel, sicriele se confectioneaza din brad, stejar, fag, nuc, tei sau plop. Totodata, modelul sicriului reprezinta un alt detaliu de care putem sa tinem cont atunci cand alegem un sicriu. De regula, cele mai multe dintre sicrie au forma dreptunghiulara, insa, pot exista sicrie si in forma speciale de hexagon sau octogonale.

Un alt aspect de care e foarte important sa tinem cont in alegerea sicriului este culoarea acestuia. Acesta este un detaliu care tine de preferintele fiecarei familii si care de obicei este pentru nuantele inchise. Cu toate acestea sunt situatii in care inmormantarea se face in sicrie albe. Aceste tipuri de sicrie se folosesc pentru persoanele necasatorite sau in cazul copiilor.

Pe scurt, acestea ar fi cateva criterii de care ne putem folosi atunci cand trebuie sa alegem un sicriu. De asemenea, mai putem lua in calcul si accesoriile cu care vine sicriul la pachet, insa acesta reprezinta un detaliu mai putin important decat cele de mai sus. Cert este ca, alegerea sicriului tine in totalitate de optiunile familiei persoanei decedate.

In final iti recomandam sa consulti oferta de sicrie in Craiova reprezentata de firma de servicii funerare In Memoriam. Aici vei gasi modele calitative la preturi accesibile, astfel ca este imposibil sa nu gasesti un sicriu in oferta acestora. De asemenea, sfaturile pe care le vei primi de la consultantii firmei de servicii funerare te vor ajuta sa faci alegerea potrivita in functie de preferintele tale, dar si de bugetul disponibil.

La firma In Memoriam tinem cont de preferintele fiecaruia, astfel ca, in functie de gusturi, conceptii sau buget, incercam sa avem mereu la dispozitia clientilor modele de sicrie din diverse esente, de calitate diferita, pentru ca noi oamenii suntem diferiti.

Pentru o informare cat mai corecta despre modelele de sicrie de la In Memoriam va invitam sa ne vizitati.

Related Post