Dinti mai albi ca niciodata, numai la Stoma UrgentDecolorarile dentare pot fi clasificate ca avand surse extrinseci sau intrinseci. Pe suprafata dintelui (smalt) apar pete extrinseci, in timp ce petele intrinseci se afla intre spatiile goale ale smaltului si sunt mai adanc inglobate in dintii dumneavoastra. Pastele de dinti si apele de gura pentru albire pot curata unele pete extrinseci, dar numai un agent de albire poate elimina toate petele si ajunge la colorantii de profunzime care provoaca aceasta schimbare de culoare.

Aproape toate gelurile de albire ale momentului contin un ingredient activ de albire (fie peroxid de carbamida, fie peroxid de hidrogen) care patrunde prin smalt pentru a atinge moleculele responsabile de schimbarea culorii. Moleculele de oxigen din agentii de albire reactioneaza cu aceste molecule responsabile de schimbarea culorii dintilor, rupand legaturile care le tin impreuna. Moleculele de oxigen migreaza catre interiorul dintilor si albesc intregul element. Abia atunci, in sfarsit, ai un zambet mai alb, mai luminos. Cam aceasta ar fi toata procedura legata de albirea dintilor.

Albirea este pentru toata lumea?

Albirea dintilor este o solutie usoara si sigura pentru un zambet mai alb si mai luminos. Rezultatele si timpul de procesare pot varia de la o persoana la alta, in functie de culoarea de la inceputul procedurii si de rezultatul dorit. Coroanele si furnirurile nu pot fi albite. O vizita preliminara la medicul dentist este obligatorie inainte de orice tratament si el va poate indruma catre cea mai buna solutie in functie de dorintele si de nevoile dumneavoastra.

Ce trebuie sa mai stiti despre albirea dintilor si care sunt optiunile de luat in considerare?

Intai de toate, trebuie sa stiti ca gelurile de albire sunt disponibile in mai multe concentratii, mai multe arome si diferite suporturi. Aceasta inseamna ca veti gasi intotdeauna o solutie care sa se potriveasca stilului de curatare. Fie ca este vorba de albire personalizata sau de albire realizata cu produse accesibile, medicii stomatologi de la Stoma Urgent vor gasi mereu o solutie profesionala pentru nevoile dumneavoastra.

Fiecare dintre noi ne dorim sa avem o dantura impecabila, dar si un zambet de invidiat, iar acum, datorita posibilitatii de albire a dintilor, la Stoma Urgent este mai usor ca niciodata sa te programezi pentru un astfel de serviciu.

Daca si tu iti doresti sa poti sa iti exprimi fericirea afisand un zambet deosebit, alege serviciile de albire a dintilor de la Stoma Urgent. Programeaza-te chiar acum si impreuna vom vedea care sunt necesitatile pe care le aveti, pentru a concepe un plan de actiune eficient si de durata.

Stoma Urgent va ofera servicii stomatologice de calitate, la cele mai bune preturi de pe piata, datorita faptului ca ne dorim sa incurajam educatia sanitara a dintilor in randul tuturor persoanelor.

Related Post