Ecranul telefonului tau se schimba rapidCu totii stim cat de populare sunt telefoanele din gama Apple, insa oricat de mult ne dorim sa le protejam, uneori cel mai mic accident se poate lasa cu ecranul telefonului spart. In asemenea situatii este bine sa luam masurile adecvate si sa apelam la cine trebuie, iar daca nu te pricepi nu trebuie sa iti faci griji. Cei de la PrestigeGSM sunt foarte priceputi, asa ca poti sa apelezi cu incredere la acestia pentru orice problema pe care o ai cu telefonul tau.

Nu ai nevoie de bugete mari

Daca nu dispui de bugete generoase probabil ca tot amani inlocuirea display-ului pentru telefonul tau, insa nu ai de ce pentru ca preturile sunt foarte prietenoase la PrestigeGSM. Asadar, pentru schimbare geam de iPhone 8 Plus vei plati 400 de lei in cazul ecranului OEM, insa, totusi, daca iti doresti un display original Apple, atunci vei plati numai 200 de lei in plus. E bine de stiut ca ai posibilitatea de a alege intre cele doua tipuri de display-uri si la PrestigeGSM vei putea lua cea mai inspirata decizie.

Pentru mai multe tipuri de telefoane

Serviciile celor de la PrestigeGSM cuprind o multime de tipuri de telefoane si nu se opresc doar la cele din gama Apple. Cu alte cuvinte, nu conteaza daca detii un model foarte cunoscut de smartphone, fie unul care nu este intalnit la tot pasul, stii ca daca te vei confrunta cu vreo problema, o vei putea remedia aici.

E comod sa faci programare

Nu stii cand sa mergi la service? E simplu, iti alegi direct ziua si ora care iti convin si faci programare direct, ocazie cu care nu mai trebuie sa pierzi timpul si stii ca mergi la momentul potrivit.

Telefonul tau va fi reparat imediat

Probabil ca fiecare dintre noi avem multe alte probleme cu care ne confruntam, iar lipsa timpului liber ne aduce batai de cap, insa e bine de stiut ca aici totul se rezolva in cel mai scurt timp. Cu alte cuvinte, sunt suficiente numai 20 de minute in acest sens, indiferent de modelul de telefon pe care il detii.

Te bucuri si de garantie

Nu trebuie omis nici faptul ca ai parte de garantie pentru serviciile puse in practica in cadrul service-ului. Asadar, daca pe viitor te vei confrunta cu vreo problema, vei sti ca aceata se va remedia imediat, motiv pentru care merita sa incerci.

Nu ai de ce sa amani

Ce rost are sa amani aceasta procedura cand este atat de simplu si se poate rezolva imediat la PrestigeGSM? Pe site-ul PrestigeGSM gasesti preturile la geamurile de iPhone 8 Plus, dar si pentru toate celelalte modele, asa ca merita sa incerci sa vezi cat trebuie sa pregatesti.

Related Post