Finantarea digitala a devenit mainstreamVisul multor persoane este ca intr-o zi sa aiba propria afacere, dar drumul de la o simpla idee si pana la a pune totul in practica este lung. Multi se lasa pagubasi cand incep sa se confrunte cu procedurile necesare, una dintre cele mai comune probleme fiind legata de obtinerea fondurilor necesare pentru derularea activitatii. Totusi, oricine poate alege finantarea de la Omnicredit, aceasta fiind ideala pentru toate societatile, abia infiintate, cat si cele existente.

Ceva mult mai comun in ziua de azi

Pana nu demult aveam acces la cateva solutii de finantare clasice in cadrul carora regulile erau clare, dificil de respectat pentru majoritatea societatilor si foarte putin avantajoase. In schimb, treptat au inceput sa castige tot mai mult teren solutiile de finantare mainstream intrucat beneficiile aduse de acestea sunt considerabile.

Scontare

Poti alege finantarea de la Omnicredit, mai precis, scontarea, care reprezinta un serviciu financiar prin intermediul caruia ai sansa de a incasa pe loc biletele la ordin si CEC-urile primite de la clienti cu termen de plata in viitor. Acestea sunt girate catre Omnicredit care le plateste pe loc si pe aceasta cale nu mai este nevoie de asteptare a incasarii la data scadenta. Asadar, vorbim despre un produs financiar foarte simplu prin intermediul caruia din numai cateva click-uri orice antreprenor poate obtine ajutorul financiar de care are nevoie.

Factoring

Daca ai o mica societate care ofera produse sau servicii cu factura la termen de plata, sunt sanse mari ca la un moment dat sa fie nevoie de incasarea mai rapida a banilor. Cu asta te ajuta factoring-ul, care presupune ca iti cesionezi creantele catre Omnicredit si astfel incasezi pe loc banii de pe facturi. Aceasta este o ocazie potrivita prin care sa deblochezi instant lichidatile in lei sau valuta din doar cateva click-uri.

Microcredit

Acesta reprezinta un alt serviciu financiar oferit de catre Omnicredit care vine in sprijinul tuturor antreprenorilor intrucat reprezinta solutii alternative la modalitatile clasice de finantare si impun conditii avantajoase pentru toate business-urile.

Potrivit pentru orice business

Solutiile financiare oferite se dovedesc a fi potrivite pentru business-uri din toate domeniile, astfel ca daca detii o firma de marketing sau una de IT, o sala de fitness, o florarie, un cabinet stomatologic, o firma de distributie, una de transporturi si nu numai, oricand ai acces la solutii eficiente.

Solutii moderne pentru oameni moderni

Acestea se dovedesc a fi ideale pentru oamenii de afaceri moderni care sunt in cautarea unor solutii pe masura, de care sa fie multumiti pe deplin, iar cum la Omnicredit totul se deruleaza exclusiv in format digital, cu siguranta, oricine apeleaza aici are numai de castigat.

Related Post