Hanorace personalizate NananaNanana este locul unde sute de artisti vizuali din Romania se intalnesc, isi expun operele si isi creaza magazine virtuale unde sa le poata vinde. Platforma functioneaza ca o expozitie online de unde clientii sa isi poata selecta modelele preferate, pe care ulterior sa le poata printa pe diverse articole vestimentare, de la bluze, la tricouri sau chiar hanorace.

Hanorac Unisex Drummer Raspberry

Hanorace personalizate

Intr-o epoca in care originalul e tot mai greu de atins, noi iti propunem o varianta prin care te poti bucura de articole unice cu imprimeuri inedite, pictate manual. Printr-o astfel de achizitie, nu doar ca vei iesi in evidenta cu o opera de arta imprimata pe hanoracul tau, dar mai mult, faci asta in timp ce sprijini artistii individuali pentru a-si putea sustine financiar pasiunea. Astfel ca, navigand prin multitudinea de variante expuse online, in momentul in care te indragostesti de un anumit model, tot ce ramane de facut este sa adaugi hanoracul in cos, selectezi culoarea, marimea si numarul de bucati, iar de restul ne ocupam noi. Transferam opera de arta preferata de tine pe produs, il impachetam frumos, adaugam un mic cadou si in cel mai scurt timp tu te bucuri de el, iar artistul selectat isi primeste rasplata din partea ta. Cat de super este asta? Sa poti sustine micii artisti antreprenori sa isi dezvolte afacerea. Sa fii tu unul dintre factorii care l-ar putea ajuta sa isi atinga scopurile. Este genul de actiune care sa iti ofere liniste si bunastare sufleteasca stiind ca ai contribuit la fericirea cuiva care, desi nu-l cunosti, avea nevoie de tine.

Materiale ecologice de cea mai inalta calitate

Materialele din care sunt confectionate produsele sunt de calitate premium, din bumbac 100% sau combinat cu alte materiale reciclabile. Rezistenta indelungata este principalul atu de natura practica al produselor noastre. Chiar si in ceea ce priveste printurile, ne-am concentrat timp indelungat pentru a putea ajunge la cea mai buna concentratie a cernelii ecologice pe care o folosim, in asa fel incat culorile sa se contopeasca cu tesaturile, fara a fi afectata calitatea materialelor. Depunem eforturi constante pentru a mentine o productie sustenabila si responsabila social si acestea nu au ramas nerasplatite. Detinem numeroase certificari oferite de organizatii prestigioase independente.

Diverse modele si culori

Operele expuse de artistii de pe platforma sunt centralizate pe categorii pentru a le fi mult mai usor clientilor sa isi poata gasi un model suta la suta pe placul lor. Astfel, ca printre principalele categorii veti putea parcurge diverse arii culturale, concepte, stiluri antitetice; modele inspirate din natura, din diverse domenii de activitate; cu personaje din filme sau desene animate; cu mesaje multiple, sau chiar cu imagini abstracte care sa posede o semnificatie diferita pentru fiecare vizualizator.

Related Post