La Auto Cobalcescu gasesti toate serviciile de care are nevoie masina taAuto Cobalcescu este un dealer auto romanesc, care reprezinta marci de top si ce detine un portofoliu generos de marci auto de pe piata, punand la dispozitia publicului larg cinci brand-uri foarte apreciate in domeniul auto, si anume: Dacia, Renault, Nissan, MINI si BMW.

In prezent Auto Cobalcescu se claseaza in topul celor mai apreciati si solicitati dealeri auto din capitala si se bucura de cifre impresionante si experiente la cel mai inalt nivel. Dealerul multi-marca a comercializat pana in acest moment un numar de peste 40.000 unitati auto noi si 4.000 unitati auto rulate.

MEGANE ESTATE

Dincolo de acest aspect, dealerul propune si o gama larga de servicii auto implicite:

Mecanica

Aducandu-ti masina in showroom, poti beneficia de servicii de revizie tehnica si electrica, de diagnoza, geometrie și multe alte operatiuni tehnice vor fi efectuate în conformitate cu standardele de calitate ale producatorilor, de catre un personal calificat cu vasta experienta in spate.

Caroserie

In conditiile in care masina ta a fost implicata intr-un accident care i-a afectat semnificativ caroseria, vei putea beneficia de o reconditionare a acesteia, intr-un timp foarte scurt, la cele mai inalte standarde de calitate. Utilizam tehnici, tehnologii de ultima generatie si piese calificate si certificate, care sa asigure compatibilitate deplina cu vehiculul tau. In plus, lasam la latitudinea clientului decizi precum culoarea sau modelul care sa fie aplicate ulterior reviziilor, in cazul in care acest procedeu este solicitat.

Garantii contractuale

Clientii care aleg sa colaboreze cu noi in procesul de cumparare al unei masini de elita precum cele ce le propunem, beneficiaza de asigurari si garantii in ceea ce priveste reparatii ulterioare ale masinii Dacia, Renault, Nissan, MINI sau BMW, in baza unui contractului de garantie, semnat in momentul achizitiei.

ITP inclus

In plus, realizam si servicii de inspectie tehnica periodica (ITP) si astfel, ne asiguram ca automobilul tau indeplineste toate criteriile tehnice prevazute de lege, si presupune verificarea nivelului de poluare, a sigurantei rutiere si a categoriei de folosinta a autoturismului. Siguranta ta si a celor din jur conteaza pentru noi si de aceea ne dorim sa asiguram toate conditiile necesare unei utilizari lipsite de riscuri.

Administrare service flote

Oferim servicii personalizate pentru reparatia si intretinerea flotelor prin intermediul Key Account-ului si al rampelor de service dedicate. 

Finantare

Iti punem la dispozitie mai multe variante de pachete de finantare care sa vina in ajutorul tau in vederea achizitionarii uneia dintre marcile noastre auto de top. Astfel ca prin intermediul partenerilor nostri iti oferim sansa de a decide ce pachet de finantare se potriveste necesitatilor si preferintelor tale.

Auto Coblacescu reprezinta un etalon de profesionalism in industria auto romaneasca, oferind clientilor sai nu doar cele mai atractive masini, dar si serrviciile aferente intretinerii lor, in asa fel incat sa se mentina la nivelul optim, o lunga perioada de la achizitie.

Related Post