Liceenii nu ar trebui sa fie stresatiToti elevii de liceu simt presiunea examenului de bacalaureat intrucat acesta reprezinta o etapa foarte importanta, insa in realitate nu ar trebui sa fie motiv de stres, ci ocazia de a invata bine cateva materii. Tocitul este o cale pentru unii de a memora toate lectiile necesare, insa Emedi propune o varianta mai moderna, astfel ca merita sa accesezi aceasta platforma si sa te pregatesti asa cum trebuie pentru examen.

Toate informatiile in acelasi loc

Un mare avantaj de care te bucuri atunci cand apelezi la Emedi este faptul ca aici ai toate informatiile in acelasi loc. In plus, cautarea informatiilor care te intereseaza e mult mai usoara in conditiile in care totul se desfasoara online. Pe aceasta cale nu mai e nevoie de carti si culegeri pe care sa le ai la tine de fiecare data, cand totul e mai simplu si mai comod aici. Poti sa te pregatesti asa cum trebuie pentru diferite materii ale examenului de bacalaureat, asa ca de ce sa nu incepi chiar acum?

Pe orice device

Mai mult, Emedi este o platforma la care ai acces de pe orice device, pentru ca este disponibila atat in varianta pentru mobil, cat si pentru desktop. Cu alte cuvinte, daca iti doresti sa inveti de acasa in cele mai bune conditii o vei putea face, la fel si de la biblioteca sau oriunde te simti cel mai bine.

Profiti de timpul disponibil

Ai ocazia de a profita de timpul pe care il ai la dispozitie avand in vedere faptul ca Emedi e disponibil in versiunea pentru mobil, asa ca atunci cand calatoresti sau pur si simplu ai iesit din casa si ai putim timp la dispozitie, poti sa mai repeti materia.

Mai multe abonamente avantajoase

Daca nu esti convins de platforma Emedi, alege sa o testezi pentru doua zile, pretul fiind de numai 10 lei. Ulterior poti sa te orientezi catre pachetul de o luna sau de doua luni, tarifele fiind de 35, respectiv 59 de lei. Totusi, daca iti doresti sa obtii un pret mai avantajos, atunci poti sa te orientezi catre pachetul de trei luni care costa doar 89 de lei. In schimb, elevii care vor sa fie siguri ca se apropie de nota maxima la examenul de bacalaureat au ocazia de a apela la consultanta de specialitate timp de jumatate de an, totul pentru numai 1000 de lei.

Ai parte de feedback

Este important de stiut ca aici ai parte de feedback, asa ca pe aceasta cale vei sti care sunt detaliile pe care nu le stapanesti atat de bine si unde trebuie sa insisti. Asadar, iti va fi mult mai usor sa inveti eficient si sa stii ca materia nu va fi prea dificila.

Related Post