Mentine un nivel optim de hidratare interna si externa cu produsele pe baza de acid hialuronic de la Go VitaFie ca este vorba de alimentatie sau uz extern, acidul hialuronic reprezinta o molecula esentiala atat pentru aspectul tenului cat si pentru numeroase functii din organism. Este cunoscut pentru capacitatea lui de a mentine hidratarea in corp, o singura molecula fiind capabila sa retina chiar si pana la 6 litri de apa la nivelul tesutului conjunctiv. Astfel ca, la Go Vita ne-am propus sa construim o oferta extem de variata de produse ce contin acest ingredient minune, atat in ceea ce priveste suplimentele, cat si produsele cosmetice.

Descopera gama de produse cu acid hialuronic la oferta pe go-vita.ro!

Efectele deficitului de acid hialuronic

Aceasta substanta se regaseste cu preponderenta la nivelul pielii, insa reprezinta un element esential si pentru ochi sau articulatii. Astfel ca, scaderea nivelului optim din corp poate provoca anumite efecte adverse deloc de neglijat. Printre acestea, cele mai vizibile sunt imbatranirea prematura a pielii si tendinta de uscare excesiva a tesuturilor care au nevoie de el. 

Creme cu acid hialuronic

Pentru a preveni sau trata problemele de la stratul exterior ar pielii, cremele de fata cu acid hialuronic reprezinta cea mai eficienta solutie. Ele ajuta atat la hidratarea in profunzime, cat si la estomparea ridurilor existente. In plus, folosita pe termen lung, previne aparitia acestora si ajuta la imbunatatirea aspectului pielii, redandu-i elasticitatea si luminozitatea naturala Moonrock Canada.

In ceea ce priveste functia antiage, crema cu retinol si acid hialuronic s-a dovedit ca produce cele mai evidente efecte. In urma a numeroase studii, retinolul s-a detasat  ca fiind cel mai bun ingredient activ din compozitia produselor cosmetice care intr-adevar reuseste sa amelioreze semnele de imbatranire existente si sa amane aparitia altora noi. In combinatie cu molecule de hialuronat, rezultatele sunt cu mult imbunatatite si durata in care se pot observa primele rezultate este semnificativ redusa.

Suplimente cu acid hialuronic

In cazul problemelor mult mai grave, trebuie abordata problema de la interior spre exterior. Astfel ca, la Go Vita veti gasi o gama variata de suplimente cu acid hialuronic cu ajutorul carora sa readuceti la viata tesuturile afectate. Este esential si in procesul de vindecare a ranilor, de cicatrizare a pielii, de tratare a anumitor afectiuni de la nivelul oaselor si articulatiilor sau probleme oftalmologice. Fie ca sunt administrate oral sau intravenos, suplimentele reusesc sa aduca un echilibru in organism, prin restabilirea nivelului de hialuronat la cote normale.

Preturi promotionale la toata gama de produse Go Vita

Toata gama de produse Go Vita se bucura de preturi avantajoase, fiind o varianta accesibila pentru orice persoana ce intampina probleme cu hidratarea in organism din cauza unui deficit de acid hialuronic.

Related Post