Nu ai unde sa iti depozitezi produsele?Nu cred ca exista persoana care la un moment dat sa nu se fi confruntat cu problema spatiului. Niciodata nu avem suficient loc pentru toate bunurile pe care le detinem. Sunt convinsa ca exista nenumarate familii care au nevoie urgenta de mai mult spatiu, mai ales cele care locuiesc in mediul urban. Stim cu totii ca apartamentele din Romania au o suprafata destul de mica si pur si simplu nu avem unde mai depozitam lucrurile, cu excepția cazului în care angajăm un agent imobiliar și nu ne mutăm într-un apartament mai mare. Cu aceasta situatie m-am confruntat si eu si am ales sa imi duc o parte din mobila veche, dar de foarte buna calitate, din lemn de tec,  in spatiile de depozitare de la Movingbox.

Trebuie sa recunosc ca la inceput mi-a fost putin teama ca poate bunurile mele nu sunt tinute in conditii optime. Nu stiam foarte multe despre acest tip de servicii si am ales sa ma documentez pe site-ul lor. Am intrat pe movingbox.ro unde am gasit exact informatiile de care avem nevoie. Am citit testimonialele lor si am vazut cine a mai folosit aceste servicii si experienta pe care au avut-o cu aceasta companie. Sunt nume sonore care le recomanda cu incredere, asa ca am avut toata convingerea ca trebuie sa apelez si eu la MovingBox.

               Echipa care a venit a fost foarte bine echipata atat din punct de vedere tehnic, cat si logistic. Spatiilele de depozitare de la Movingbox au fost exact asa cum mi-am dorit. Exista boxe de depozitate individuale in care obiectele tale sunt asezate cu atentie. De asemenea, ei ne ofera si o polita de asigurare inclusa de pana la 50.000 euro, ceea ce m-a facut sa am incredere suta la suta in calitatea serviciilor lor. Rapiditatea si promptitudinea de care au dat dovada toti membrii echipei sunt un argument solid atunci cand voi recomanda si eu mai departe movingbox.ro.

               Mai mult de atat, Movingbox  au paza asigurata si supraveghere video pe tot parcursul zilei. Costurile pentru spatiile de depozitare oferite de Movingbox nu sunt deloc mari, raportul calitate pret fiind unul just. Sunt ferm convinsa ca mobila mea este pe maini bune si pastrata in conditii optime atfel incat sa nu se degradeze in timp. Consider ca este necesar sa acordam o importanta deosebita lucrurilor cu adevarat valoroase din viata noastra, mai ales celor cu o mare insemnatate sentimentala. Personal, tin foarte mult la acea mobila deoarece este un cadou de la o persoana foarte draga mie si de aceea am ales sa fac un research foarte amanuntit pana sa aleg serviciile movingbox.

               Asadar, fie ca este vorba de mutarea unui sediu sau pur si simplu ca vrei sa te bucuri de un apartament mai aerisit, MovingBox iti ofera spatii depozitare de care ai nevoie. Ne ofera boxe de diferite dimensiuni, containere, cutii de plastic sau chiar open space pentru care costul este calculat pe m2 sau m3. Nu ezita sa alegi si tu MovingBox relocation.

Related Post