O plimbare in Delta Dunarii este o activitate care nu trebuie sa lipseasca de pe lista ta de activitatiBinecuvantata cu o flora si o fauna unica in lume, Delta Dunarii reprezinta unul dintre fenomenele naturale ce se bucura de o atentie sporita, atat din partea specialistilor in domeniu cat mai ales a turistilor. Fiind definita ca un cumul de ecosisteme ce permite dezvoltarea concomitenta a mii de specii de pasari, mamifere si pesti, aceasta locatie este considerata a fi nu doar cel mai tanar pamant romanesc, ci si o zona ce se afla intr-o continua dezvoltare, la propriu si la figurat. Astfel, desi popularitatea sa tot mai mare a insemnat si faptul ca oamenii si-au facut simtitita prezenta tot mai mult, in mod paradoxal acest lucru nu si-a pus amprenta in mod negativ asupra naturii, ci a reusit sa fie un exemplu al coabitarii pasnice pentru cei ce isi doareau sa exploreze in detaliu tot ceea ce tine de cultura, istoria si dezvoltarea Deltei.

Alegeti sa va relaxati intr-un cadru inedit

Daca si dumnevoastra va doriti sa faceti o plimbare pe Delta Dunarii dar nu stiti sigur pentru ce activitati puteti opta, va putem veni oricand in intampinare cu o idee de itinerariu atat pentru persoanele active, cat si pentru cei ce prioritizeaza odihna. Astfel, fie ca alegeti sa vizitati obiectivele turistice din imprejurimi sau sunteti in cautarea celor mai bine aprovizionate locuri de pescuit, aceeasi locatie va poate oferi numeroase variante care sa imbine odihna activa cu experientele noi. Pentru a ajunge la toate aceste destinatii, va recomandam sa optati pentru o excursie cu barca pentru a avea parte de experienta autentica a Deltei si pentru a va putea bucura alaturi de prieteni sau familie de o vizita cat mai autentica, pregatita special pentru dumnevoastra pana in cele mai mici detalii. Bineinteles, optiunea de a personaliza itinerariul dupa bunul plac este valabila, motiv pentru care puteti opta pentru trasee mai lungi sau mai scurte, in functie de cat de mult doriti sa vizitati.

Ramaneti aproape de natura in vacanta

Pentru iubitorii de de excursii in natura, o plimbare in Delta Dunarii poate reprezenta o schimbare binevenita de peisaj de la aceleasi trasee montane si drumetii pe care turistii le aleg de obicei. In schimb, o vizita in zona de sud a tarii va poate surprinde prin diversitatea si bogatia formelor de relief, precum lagune, limane maritime si chiar faleze. Totodata, pentru impatimitii faunei, aceasta zona reprezinta un loc de o bogatie rara in materie de pasari migratoare, mamifere si specii de pesti. Alaturi de toate acestea, modul in care au evoluat asezarile umane din zona reprezinta un subiect care poate starni intotdeauna interesul turistilor, acestia ajungand chiar sa tripleze numarul locuitorilor Deltei, in perioadele de varf de sezon. Prin urmare, daca si dumnevoastra sunteti intersat sa descoperiti mai multe despre toate aceste lucruri, nu ezitati sa alegeti aceasta zona cu ocazia urmatoarei vacante.

Related Post