Omnicredit iti propune cele mai bune solutii de finantareIn teorie sunt multi cei care isi doresc sa inceapa propria afacere, insa pana sa ajunga la a-si pune ideile in practica este cale lunga. In aceasta calatorie sunt o multime de piedici la tot pasul, iar cele mai multe fac referire la partea financiara intrucat este dificil sa se obtina fondurile necesare. De cele mai multe ori la institutiile financiare obisnuite sunt impuse conditii foarte stricte, dar oricine se poate orienta catre Omnicredit unde ai acces la credit persoane juridice. Avantajele sunt nenumarate si merita sa le descoperi pe toate.

Ai nimerit unde trebuie

Daca ai nevoie de un ajutor financiar pentru a-ti putea dezvolta afacerea, cu siguranta, la Omnicredit vei gasi solutia de care ai nevoie. Aceasta reprezinta prima platforma fintech din Romania care isi desfasoara activitatea exclusiv online, iar serviciile sunt dedicate persoanelor juridice. Totusi, in curand si persoanele fizice se vor putea bucura de fiecare dintre acestea, motiv pentru care merita sa afli mai multe despre toate optiunile la care ai acces aici.

Microcredit

In primul rand, microcreditul este numai bun pentru cei care vor sa isi inceapa propria afacere pentru ca acesta reprezinta o sursa de finantare simpla si usor de accesat. Nu sunt impuse conditii stricte, iar cu cat este mai creativa ideea pe care iti doresti sa o pui in practica, cu atat vei avea sanse mai mare de a obtine fondurile necesare. Banii pot fi folositi pentru orice ai nevoie in dezvoltarea afacerii, de la achizitionarea utilajelor necesare, pentru plata furnizorilor si nu numai. Pe site poti folosi calculatorul disponibil prin care iti alegi suma de care ai nevoie si durata imprumutului si instant vei afla care este rata lunara si cat vei avea de platit in total.

Scontare

In al doilea rand, orice antreprenor trebuie sa stie ca are posibilitatea de a opta la Omnicredit si pentru scontare, un alt serviciu financiar care se dovedeste a fi foarte util intr-o multime de contexte. Asadar, acest serviciu iti ofera posibilitatea de incasare pe loc a biletelor de ordin si cec-urilor, fara sa mai fie nevoit sa astepti pana la data scadentei. Pur si simplu apelezi la Omnicredit, unde iti sunt platite instant, astfel incat sa iti poti gestiona mult mai usor finantele.

Factoring

Un alt serviciu foarte util este cel de factoring care este o alta modalitate foarte buna prin care iti vei putea accelera incasarile intrucat nu mai esti nevoit sa astepti pana la data scadentei pentru a-ti incasa facturile. Pur si simplu vrei cesiona creantele catre Omnicredit care va face plata pe loc, astfel incat sa scapi de aceasta grija.

Pentru orice idee de afacere

Serviciile Omnicredit se dovedesc a fi ideale pentru mai multe tipuri de afaceri si, din fericire, nu sunt impuse limite in acest sens. Cu alte cuvinte, nu conteaza daca detii un magazin online cu produse electronice, fie un magazin fizic cu articole vestimentare, o florarie, o librarie sau o spalatorie de haine, toate acestea pot fi finantate cu ajutorul oferit de catre Omnicredit.

Nu ai probleme cu birocratia

De cele mai multe ori birocratia este cea are pune bete in roate dezvoltarii a nenumarate afaceri, dar nu si la Omnicredit unde procedurile au fost mult simplificate, astfel incat orice persoana sa aiba parte o experienta cat mai grozava.

Te ajuta consilierii nostri

In acelasi timp se poate spune ca aici esti pe maini bune intrucat consilierii Omnicredit sunt foarte bine pregatiti, avand o vasta experienta in domeniul financiar. Astfel, alaturi de acestia intotdeauna se vor gasi cele mai bune solutii pentru nevoile tuturor clientilor, iar urmatorul poti fi chiar tu.

Related Post