Profesioniștii din pompele funebreBeligi este locul în care vei regăsi echipe specializate în domeniul pompelor funebre, pregătite să te ajute în orice situație, dar și în momentele dificile prin care treci. Poți apela cu încredere la Beligi, firmă pompe funebre din București, pentru a beneficia de pachete și produse de calitate, dar și de servicii funerare complete și profesionale. De asemenea, te poți baza pe noi atunci când vine vorba de organizarea ceremoniilor de înmormântare pentru ați ușura munca și pentru a obține rezultate de succes. Totodată, deținem o experiență bogată în acest domeniu, iar echipa noastră va veni cu cele mai bune soluții la nevoile tale, întrucât nu trebuie să depui eforturi prea mari în acest sens.

Pachete avantajoase

La Beligi vei regăsi pachete complete pentru organizarea ceremoniilor funerare, cum ar fi cel economic domiciliu, pachetul economic spital, premium înhumare, pachetul economic sau premium pentru incinerare. Totodată, aducem în vedere faptul că acestea se pot deconta integral cu ajutorul sumei de bani oferite de către statul român, în valoare de 5380 lei. Oferta de servicii funerare complete constă în următoarele: constatarea decesului, îmbălsămarea și cosmetizarea decedatului, sprijin în vederea eliberării actelor pentru declararea decesului, ajutor pentru a obține un loc de veci, în organizarea de parastase sau de ceremonii pentru decedați sau pentru defuncții Covid-19.

Modele de aranjamente florale

Aducem în vedere gama noastră de modele de aranjamente florale pentru ceremoniile de înmormântare, fiind confecționate din flori naturale. Astfel că punem la dispoziția clienților noștri coronițe multiflori, compuse din crizanteme, garoafe, trandafiri și crini, de 60 cm, coronițe cu trandafiri și orhidee de 60 cm, modele cu crizantemă și orhidee, cu verdeață inclusă sau coronițe cu frezii și trandafiri, de 80 cm, respectiv aranjamente florale cu crini și nu numai.

Nu cheltuiești prea mult

Oferim cele mai avantajoase prețuri prin gamele noastre de servicii și produse, dar și un raport calitate-preț excelent, astfel încât cu un buget modest ai posibilitatea de a beneficia de standarde de calitate peste nivelul așteptărilor. Nu trebuie să cheltuiești mulți bani pentru a profita de toate aceste avantaje.

Te așteptăm pe site

Știm că timpul este prețios și ai un program foarte încărcat, iar în acest sens poți accesa direct site-ul nostru pentru a vizualiza în doar câteva momente ofertele pe care ți le-am pregătit. Astfel că vei economisi timp și te poți ocupa de ceea ce contează în aceste momente.

Ne poți contacta direct

Nu ezita să ne contactezi direct prin numărul de telefon afișat pe site sau prin site-ul nostru, unde ne poți lăsa un mesaj. Echipa noastră îți va răspunde cu cele mai eficiente soluții, în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, oferim asistență telefonică de urgență pentru Ilfov sau București.

Related Post