Rețeta unui eveniment reușit – Events Garden by NabuccoDacă ești în căutarea unui local pentru evenimente viitoare și încă nu ai găsit ceea ce ți-ai fi dorit, înseamnă că nu ai auzit de Events Garden by Nabucco. Localul nostru de evenimente se adresează atât locuitorilor din Ploiești, cât și celor din București, distanța dintre cele două orașe fiind una foarte mică, așa încât celor care vin dinspre capitală nu le va lua foarte mult timp pentru a ajunge la noi. Concret, în doar 50 de minute veți ajunge deja la destinație. Prin urmare, acesta ar fi doar unul dintre motivele pentru care foarte mulți clienți au ales deja serviciile noastre până în prezent și am putea spune că acest criteriu geografic reprezintă un mare atu pentru noi. De ce? Pentru că avem posibilitatea de a mulțumi atât clienții din zona Ploiești, cât și pe cei din București.

De asemenea, datorită faptului că am văzut cât de repede se schimbă timpurile și oamenii, am încercat și noi să ținem pasul cu viteza uluitoare a secolului acestuia dominat de nuanțe moderne. Astfel, am încercat să ne extindem cât de mult am putut, iar anul acesta vom avea deja încă trei săli în plus față de cele două pe care le deținem în prezent. Astfel, dacă până acum puteam organiza evenimente cu 250 de persoane în fiecare sală, iată că anul acesta suntem nu cu unul, nici cu doi, ci cu trei pași înainte, lucru care ne bucură nespus. Totodată, anul acesta deschidem pentru prima data ușa hotelului la care se vor putea caza cei care doresc să petreacă o noapte sau mai multe aici, începând cu luna mai a acestui an acest lucru va fi posibil.

De ce să alegi evenimente la acest ballroom din Ploiești?

În primul rând, de-a lungul anilor, ne-am dorit să vă surprindem plăcut, dezvoltându-ne frumos și rapid. Cu toate acestea, prețurile pe care le-am practicat au fost foarte bune, chiar decente, iar asta ne determină să rămânem pe aceeași linie în relația cu nevoile dumneavoastră.

Punem preț pe comuniunea dintre noi și dumneavoastră, motiv pentru care ne dorim să fim pe listă atunci când vă doriți să organizați un eveniment de familie, precum o nuntă, un botez, o aniversare, însă, în egală măsură, la noi putem organiza și evenimente de tip corporate.

Astfel, pentru a beneficia de cele mai bune oferte și de a vă bucura de prețuri decente la serviciile noastre, vă recomandăm să vă rezervați din timp ziua evenimentului pe care doriți să-l organizați. În ceea ce ne privește, vă asigurăm servicii complete la cele mai înalte standarde de calitate, oferite de personalul nostru calificat, specializat și amabil.

La Events Garden by Nabucco punem nevoile clienților mai presus de orice!

Related Post