Si copiii pot avea nevoie de smartwatch-uriCopiii se arata tot mai pasionati de tehnologie in ziua de azi si isi doresc intotdeauna sa stie care sunt ultimele gadgeturi cu care se pot juca. Astfel, pe piata sunt disponibile si nenumarate dispozitive dedicate celor mici, iar un cadou inspirat este reprezentat oricand de un ceas inteligent copii. Asemenea produse se gasesc cu usurinta la iUni, locul ideal pentru toti cei care isi doresc sa aiba acces la gadgeturi de utila generatie, care sa fie accesibile la cele mai bune preturi, motiv pentru care merita sa apelezi chiar acum.

Apeluri mai simple

In primul rand, orice copil are acum acces la agenda sa direct la incheietura mainii, ceea ce presupune ca acestia nu vor mai pierde apelurile venite de la parinti, bunici, rude sau prieteni. Totodata, e mult mai simplu sa fie efectuat un apel pentru ca nu mai e nevoie ca telefonul sa fie scos din buzunar si tot la fel de simplu pot fi citite si mesajele primite direct pe telefon, fie venite pe retelele de socializare.

Autonomia bateriei

In al doilea rand, conteaza foarte mult faptul ca autonomia ceasurilor inteligente difera de la un model la altul, insa de cele mai multe ori acestea pot fi folosite la intensitate medie cel putin doua zile, pe cand pentru o incarcare completa sunt suficiente numai cateva ore. Totusi, iUni propune si modele ce trebuie incarcate numai o singura data pe saptamana sau chiar mai rar, fapt ideal in toate contextele.

Util daca iti place sportul

De asemenea, daca iti doresti tot ce este mai bun pentru copilul tau, cu siguranta, acesta trebuie sa faca sport, iar un ceas inteligent copii reprezinta o aditie ideala. Pe aceasta cale va fi mult mai usor sa iti monitorizezi activitatea si sa o imbunatatesti, iar aici putem aminti de mai multe sporturi, de la baschet, fotbal, tenis, volei pana la fitness, inot si nu numai.

Usor de folosit

In plus, aceste gadgeturi sunt foarte usor de folosit pentru ca sunt intuitive, asa ca nu iti va fi deloc dificil sa controlezi toate functiile pe care le ai la dispozitie si care iti vor face viata mult mai usoara.

Cumperi imediat

O gama foarte variata de smartwatch-uri dedicate copiilor gasesti la iUni, un magazin online foarte bine pus la punct, unde sunt suficiente chiar si numai cateva minute pentru a trece in revista toate modelele. Mai mult, daca valoarea comenzii tale depaseste 250 de lei, atunci beneficiezi de livrare gratuita prin curier. Totusi, daca nu te pricepii si nu stii ce sa alegi, nu trebuie sa iti faci griji intrucat oricand poti sa mergi in showroom-ul iUni unde vei fi consiliat si ghidat catre cel mai bun model.

Related Post