Soluția care te scapă de petele făcute de animalul tău de companieÎn urma unui program lung de joacă, persoanele cu animale de companie se pot confrunta cu mari probleme de igienă, însă cum putem rezolva aceste situații pe care amiabilă? Câinii sunt unele dintre cele mai energice animale, iar acest lucru vă poate da bătăi de cap, mai ales când petele de pe covor par să nu mai iasă. În loc să cheltuiți bani pe diferite produse de curățare, încercați un truc clasic care, după părerea mai multor mame, se pare că oferă rezultatele dorite.

Deși nu mulți știu că bicarbonatul de sodiu se folosește des în curățarea spațiilor, se pare că înlătură și murdăria de animale care poate fi, adesea, urât mirositoare. Vă puteți împrospăta și revitaliza covoarele din casă printr-un amestec simplu dintre o soluție obișnuită de curățare și bicarbonat de sodiu. Este soluția perfectă care vă scapă imediat de mirosuri și pete, dar care nu va avea niciun impact durabil asupra mediului.

Persoanele care dețin animale de companie știu cât de intense pot fi mirosurile la interior. Din fericire, bicarbonatul de sodiu poate ajuta la îndepărtarea acestuia și poate împrospăta încăperea. Iată ce trebuie să faceți pentru a scoate chiar și cele mai încăpățânate pete. Primul pas este acela de a presăra o cantitate generoasă de bicarbonat pe suprafața murdară, apoi adăugați apă fierbinte și detergent. Pentru a-și face efectul, lăsați soluția peste noapte, apoi îndepărtați detergentul folosind coada aspiratorului. Atenție, nu trebuie să frecați, ci aspirați într-un singur sens. Dacă ați obținut rezultatul dorit, repetați procesul ori de câte ori vă confruntați cu o astfel de situație. Bicarbonatul de sodiu poate fi un soluție de curățare excelentă, astfel că este să repetați acest proces cel puțin o dată pe lună. În acest fel, covoarele vor fi mereu curate și reîmprospătate. Nu uitați să aplicați amestecul și pe suprafețele pe care obișnuiește să doarmă animalul de companie. Dacă doriți să încercați o altă metodă mai aromată, adăuga scorțișoară, cuișoare și ierburile uscate pe suprafețele afectate. Lăsați-le peste noapte alături de amestecul din bicarbonat, iar în dimineața următoare vă puteți bucura de un miros plăcut.

Related Post