Tendințe în materie de pigmenți pentru ochi: Ce este în vogă în 2023?
Anul 2023 a adus o serie de inovații în lumea machiajului, iar în centrul atenției se află pigmenții pentru ochi. Aceștia au evoluat dincolo de nuanțele tradiționale și au pătruns într-o lume plină de culori vibrante, texturi neașteptate și tehnici de aplicare inovatoare. Dacă ești pasionată de machiaj sau pur și simplu dorești să fii la curent cu cele mai noi tendințe, acest articol îți va oferi o privire de ansamblu asupra a ceea ce este fierbinte în acest an.

1. Nuanțe holografice și duo-chrome:

Pigmenții care oferă un efect holografic sau duo-chrome au devenit din ce în ce mai populari. Aceștia schimbă culoarea în funcție de unghiul din care sunt priviți, creând un efect de adâncime și dimensiune. Efectul lor irizant aduce un plus de strălucire și unicitate oricărui look.

2. Culori inspirate de natură:

Inspirate de culorile pământului, nuanțele de maro cald, verzi mușcate și albastru ceresc au dominat paletele de machiaj. Ele aduc un touch de prospețime și naturalețe, fiind ideale pentru zi sau seară.

3. Texturi cremoase:

Anul 2023 marchează revenirea la pigmenții cremoși. Aceștia sunt ușor de aplicat, au o durabilitate crescută și oferă un finish mai neted, mai luminos. De asemenea, aceste texturi sunt ideale pentru crearea unui machiaj smokey eye sau pentru sublinierea liniei genelor.

4. Pigmenții presați cu sclipici:

Sclipiciul nu este doar pentru copii! Pigmenții presați cu particule de sclipici aduc un plus de glamour și strălucire look-urilor de seară. Cu toate acestea, secretul este să se folosească cu măsură pentru a obține un efect sofisticat.

5. Culorile pastelate:

De la lila la verde mentă, culorile pastelate sunt ideale pentru sezonul primăvară-vară. Acestea oferă un look proaspăt și juvenil, fiind potrivite pentru toate tipurile de piele.

6. Pigmenții metalici:

Nuanțele aurii, argintii sau bronz sunt în continuare în topul preferințelor. Ele pot fi folosite pentru a accentua colțul intern al ochiului sau pentru a crea un efect luminos pe pleoapă.

7. Tehnici de aplicare:

În 2023, se pune accent pe tehnicile de aplicare, nu doar pe produse. Utilizarea de baze speciale pentru a fixa pigmenții sau amestecul de texturi (de exemplu, un pigment cremos combinat cu unul pulbere) poate transforma complet un machiaj.

În încheiere, tendințele de anul acesta în materie de pigmenți subliniază diversitatea și inovația. Fie că preferi un look natural sau unul dramat, există nuanțe și texturi care să răspundă nevoilor tale. Așadar, experimentează și bucură-te de magia culorilor în acest an fabulos pentru machiaj!

Related Post