Tot ce ai nevoie in cabinet gasesti aiciMedAZ este o companie care distribuie mobilier medical si consumabile medicale cu sediul in Bucuresti si care are un portofoliu complex de produse adresandu-se astfel atat clinicilor medicale, cabinetelor medicale, cat si clientilor finali. Ceea ce ii deosebeste de ceilalti distribuitori de pe piata este promptitudinea cu care actioneaza cat si calitatea produselor pe care le ofera, precum si relatiile pe termen lung pe care au reusit sa le dezvolte cu cei mai multi dintre clientii lor.

In toti ani de activitate au reusit sa acumuleze tot ceea ce este necesar pentru a deveni un partener de incredere oferind solutii optime pentru fiecare cabinet, clinica sau client final. Cu alte cuvinte, MedAZ a reusit sa dea dovada de empatie, respect si incredere si a crescut impreuna cu colaboratorii sai.

Pentru a-si putea mentine nivelul ridicat de calitate al produselor intreaga echipa de la MedAZ s-a perfectionat si a reusit sa obtina cele mai bune colaborari cu firmele producatoare de mobilier si consumabile medicale. Toate produsele propuse pentru comercializare sunt alese in functie de raportul calitate-pret, ceea ce fiecare client cauta si apreciaza foarte mult. Producatorii de unde se comercializeaza produsele trebuie sa respecte criteriul calitatii, astfel incat, clientii finali ai MedAZ sa poata fi siguri de rezultatele actelor medicale.

Dintotdeauna piata a cunoscut o continua miscare astfel ca MedAZ a urmarit introducerea de produse noi in portofoliul sau. Sectorul care necesita cele mai mari nevoi si investitii este cel de ingrijire la domiciliu iar MedAZ raspunde tuturor nevoilor sale.

Avand in vedere ca populatia de varsta a treia creste, acest lucru ajunge sa fie o provocare pentru sistemul de sanatate deoarece este nevoie de servicii de calitate.

De-a lungul existentei sale, MedAZ a dezvoltat constant gama de produse si a urmarit imbunatatirea nivelului serviciilor, in raport cu dinamica pietei, dar si cu nevoile pacientilor. Pe de alta parte, acestia stiu ca la baza fiecarui act medical sta calitatea acestuia, astfel ca aici se urmaresc permanent inovatiile in domeniul medical, iar MedAZ isi adapteaza produsele nevoilor medicale de pe piata.

Pe langa cabinetele medicale si clientii finali MedAZ raspunde nevoilor unui laborator medical de analize, fara de care, un act medical nu s-ar putea desfasura. Din acest motiv cei care se ocupa de aprovizionarea cu consumabile medicale pentru laborator pot cumpara garouri de la MedAZ prin magazinul online.

Pentru a raspunde cat mai bine tuturor solicitarilor intreaga echipa ofera maxima seriozitate si promptitudine in preluarea comenzilor astfel incat acestea sa ajunga in cel mai scurt timp acolo unde este nevoie.

Pentru comenzi va sfatuim sa luati legatura cu unul dintre reprezentantii MedAZ la numarul de telefon afisat pe site-ul https://www.medaz.ro.

Related Post