Transformă orice articol într-unul inedit cu ajutorul broderiilor personalizateBrodara este locul în care originalitatea este principalul principiu după care se realizează fiecare procedeu. Astfel că, orice articol trece prin sediul Brodara, se transformă instant într-unul nou, original, inedit, cu o altă față. De aceea, termenii broderie – personalizare devin aici sinonimi. Vă puteți personaliza orice articol prin aplicarea de broderii care să înfățișeze personalitatea brandului în cauză.

Ce este broderia?

Broderia este o artă transmisă de secole întregi din generație în generație și se identifică cu măiestria de a decora cu ac și ață texturi și materiale, cu ornamente proiectate în relief, în așa fel încât să rezulte obiecte textile speciale, inedite, ce preiau un aer elegant, autentic, datorită valorii pe care le-o atribuie această îndeletnicire tradițională. Broderia a fost inițial realizată exclusiv manual, însă în prezent, din cauza estompării tradiției, dar și datorită volumului mare de cereri pentru articole brodate, ne putem bucura și de o variantă tehnologizată a acestei tehnici de înfrumusețare și personalizare a articolelor vestimentare.

Cine poate beneficia de astfel de servicii?

Oricine poate solicită servicii de personalizare prin brodare a materialelor proprii. De la persoane fizice, la companii publicitare, școli, instituții publice sau private, fiecare ne pot deveni clienți, atât timp cât își doresc să își personalizeze anumite materiale textile. Fie ele prezentate sub formă de tricouri, uniforme, echipamente de lucru sau de protecție, șepci, embleme, sau chiar lenjerii de pat, prosoape sau halate, broderia este modul prin care oricine poate ajunge să aibă variante unice și originale, specifice brandului propriu. În plus, în tot acest proces, clientul este cel care stabilește fiecare detaliu, în vederea obținerii rezultatului dorit. Acest lucru este posibil datorită opțiunii de configurare a graficii broderiei. Astfel că, în prealabil, clientul poate crea până la ultimul detaliu imaginea pe care și-o dorește brodată pe produsul final.

Avantajele pe care le presupune broderia

Broderiile beneficiază de o putere extraordinară de a îmbunătăți considerabil aspectul estetic al oricărui material.  Oricât de de banale ai fi, articolele vestimentare cărora li se aplică un astfel de ornament se transformă instant într-un element deosebit, unic, ce inspiră eleganță și rafinament. Cu toate acestea, beneficiile nu se concretizează doar în latura estetică. Astfel că, în comparație cu orice altă tehnică de aplicare a elementelor decorative pe materiale textile, broderiile dispun de cea mai mare rezistență în timp, făcând față cu brio spălărilor repetate sau uzurii mecanice de orice natură. Odată inserată o broderie, ai certitudinea că va rămâne neschimbată pe tot parcursul vieții materialului finit și nu vei avea neplăcută surpriză de a se deteriora vizual sau calitativ.

Brodara este locul în care ne dorim să păstrăm tradiția brodatului vie, reușind totodată să o aducem în actualitate utilizând metode moderne, care să unească cele două dimensiuni într-un produs unic, plin de însemnătate.

Related Post