Treceti si pe la ei (3)Horea mi-a spus ca si saptamana asta vrea sa ma surpinda si a reusit. Fiindca miercuri a fost ziua mea, mi-a scris pe blogul lui o urare superba care mi-a mers direct la suflet. Multumesc lui si tuturor celor care mi-au urat toate cele bune si care mi-au adresat cuvinte minunate, sincere, care m-au facut sa lacrimez de bucurie. A fost, intr-adevar, o zi a regasirii!
Despre entuziasm si de ce e bine sa-l reinviem, cititi la Hapi.
La Cristina am citit despre o carte care mi-a facut cu ochiul. Poate va este de folos recomandarea, eu una mai astept deoarece am un teanc considerabil de carti care asteapta citite.
Despre Magicianul, o carte pe care inca nu m-am incumetat sa ma apuc s-o citesc, scrie Constantin pe al sau blog.
Maya scrie despre o carte primita de la editura ALL pentru a participa la campania vALLuntar. Si eu voi scrie in curand despre o carte primita de la ei, pana atunci comentati la ea pentru a mai aduna cat mai multe minute de voluntariat.
Catherine scrie impresii despre calatoria la Vatican si posteaza si poze. N-am fost inca acolo, dar voi ajunge eu cindva…
Cand voi mai ajunge la Paris, cu siguranta voi trece si pe Pasarela Simona de Beauvoir despre care aminteste Vulpitza. De fapt, multe locuri din Paris sunt niste must see iar pe blogul anterior numit veti gasi recomandari si informatii despre capitala franceza.
Printr-o lumina portocalie, aduceti-va aminte de copilarie la fel de frumos cum face Fata de Ghinda.

Gasiti un moment de liniste si abandonati-va in amintire… Sau, incercati sa redeveniti copii, pentru cateva momente macar.
La Rontziki am citit despre Hugo, un film pe care mi-am propus mai demult sa-l vizionez (atunci cand a aparut trailerul pe imdb). Parcurgand recenzia ei, m-am convins ca merita si ca trebuie vazut.
La Doina, ca de obicei, gasesc retete practice, pe gustul meu si al celor care mananca in casa mea. Pe blogul ei mai gasiti chiar si videoclipuri interesante care va pot ajuta in bucatarie.
Din cinematografie, zona cu filme aduce aminte de Taxi driver, un film deosebit, un film  consacrat.
La Margeluta gasiti un rezumat al cartii care mie mi-a placut FOARTE FOARTE mult, si anume De veghe in lanul de secara, un MUST READ!
Amintesc iar de Horica-San si a lui vizita la Nikko – Japonia. Despre calatorii europene poti citi in multe locuri, insa despre o cultura total diferita de a noastra mai rar. Avand in vedere ca el sta 2 ani acolo, presupun ca voi mai aminti despre calatoriile lui fiindca eu calatoresc cu gandul pe acolo, prin povestirile si pozele lui.

Related Post