Unde am gasit cele mai multe lenjerii de patLenjeriile de pat sunt de nelipsit din toate dormitoarele, motiv pentru care trebuie acordata o atentie sporita alegerii acestora, pentru ca cele de o calitate inferioara pot aduce mai multe dezavantaje. CasaNewConcept propune o multime de modele, pentru toate preferintele si nevoile, iar pentru ca activitatea se desfasoara online, este usor pentru orice utilizator sa ia cea mai buna decizie.

Orice categorie

Intotdeauna cele mai cautate lenjerii au fost cele din bumbac 100% pentru ca promit cele mai bune conditii in orice dormitor, iar raportul calitate – pret este mai mult decat ideal. Acestea sunt ideale pe termen lung, nu se deterioreaza si arata bine, insa nici alte categorii nu se lasa mai prejos, iar aici se pot aminti cele din bumbac satinat, cele de lux, creponate, pufoase, care sunt ideale iarna, din finet care se potrivesc in tot cursul anului, fie cele din fibra de bambus care sunt alese pentru dormitoarele deosebite.

Toate modelele

In acelasi timp, este important de stiut ca la CasaNewConcept pentru fiecare categorie sunt propuse zeci de modele sau chiar si peste 200 in cazul celor din bumbac. Cu alte cuvinte, utilizatorii pot vedea in numai cateva minute o multime de modele pe care sa le aleaga pentru propriul dormitor, acestea fiind de la cele mai simple, pana la cele cu imprimeuri care mai de care mai complexe. Asadar, unele se vor potrivi in dormitorul copiilor, in timp ce altele sunt ideale pentru camera adultilor.

Dimensiunile ideale

Totodata, aici se gasesc si toate dimensiunile ideale, care sunt standard, in functie de cele ale paturilor, fiind recomandat ca lenjeria sa depaseasca patul cu 20 de cm pe fiecare parte. In schimb, dimensiunea nepotrivita duce nu numai la un aspect neplacut, ci si la un grad mai ridicat de uzura, ceea ce presupune ca lenjeriile nu vor mai asigura aceeasi durata de viata.

Calitate superioara

Oricare ar fi categoria aleasa, calitatea produselor de la CasaNewConcept nu va dezamagi, pentru ca acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, aduc mult confort, se intretin cu usurinta si se prezinta in conditii ideale de-a lungul timpului.

Oferte atractive

Nu in ultimul rand, poate ca cel mai mare avantaj e reprezentat de preturi, care sunt foarte atractive, dar sunt disponibile si o multime de oferte. Asadar, oricine poate profita de oferta 1+1 gratis care, dupa cum anunta si numele, presupune ca la achizitionarea unei lenjerii, cea de-a doua este din partea casei. Cu alte cuvinte, prin achitarea unui singur produs se primesc doua, iar a doua lenjerie poate fi pastrata de rezerva pentru a o alterna pe cea principala, ocazie cu care se prelungeste si durata de viata a produselor, fara a capata un aspect uzat si fara ca fibrele sa isi piarda din flexibilitate.

Related Post